Mentalni trening – najbitniji za uspeh


Da li je i vama poznata ona izreka da sve „ide iz glave“? To vazi i kada su u pitanju treninzi i fizička aktivnost. Često će vam se desiti da ako ste čvrsto nešto rešili da uradite ili odradite neku vežbu koja vam se čini teška, ipak nekako smognete snage i odradite je. Da, psiha jeste čudo i ukoliko su vam misli odlučne i snažne, i dela će biti takođe.

Savet za početnike

Budite istrajni u treniranju. Snaga volje utiče na to kako ćete odraditi trening i koliko ćete truda uložiti. Ako za nešto pomislite da je suviše naporno i preteško, samo kažite sebi da vi to možete i zaista ćete uspeti. Pozitivno mislite i svaki naredni trening će biti lakši, a rezultati sve više vidljivi.

Unutrašnji monolozi i njihov uticaj

Unutrašnji monolozi utiču na postupke i ponašanje pozitivno i negativno. Ne postavljajte sebi ograničenja govoreći ovo je preteško i ja ovo ne mogu. Na taj način ćete sebi otežati sve što biste  inače mogli da uradite.

Prevaziđite neodstatak volje

Najteži je početak!

Koliko puta ste sebi rekli „Sutra počinjem da vežbam“? Obećate da ćete ustati u određeno vreme i trčati u parku. Ujutru zvoni alarm i vi ipak odlučite da ostanete u krevetu. Da li će vaša slabija strana pobediti ili ne, odlučujete vi!

Ustanite i u pidžami uradite par vežbi. Na taj način niste dozvolilli da vas savlada nedostatak volje već ćete svakog narednog dana ići korak dalje!

                              


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.