Popust na Jawbone i Jabra pametne uređaje uz FitPass karticu


FitPass zajedno sa svojim partnerima iz firme “Digital Brain Accessories doo” su vam omogućili specijalne popuste za kupovinu sportskih i fitnes bežičnih uređaja Jawbone i Jabra.

Korisnici FitPass kartica će na ovom sajtu moći po povoljnijim cenama da kupe sledeće proizvode:

 

UP MOVE by Jawbone

xedmF2v

Mali, ali vrhunski dizajniran nosivi uređaj, napravljen da precizno prati vašu aktivnost (korake), dužinu i kvalitet sna, a uz specijalne aplikacije preko pametnih telefona vam daje savete za zdrav život. Koristi se kao klip (zakačen za odeću) ili sa trakom (omogućava još preciznije praćenje sna).

Popust: 10%

 


UP2
by Jawbone

Za ljubitelje elegan218921tnih stvari stvorena je tanka narukvica koja se nosi na zglobu ruke. Takođe prati vašu aktivnost, san, ali vam omogućava i da unosite podatke o hrani i kalorijama koje unose, što čini vaše merenje još naprednijim. Primate obaveštenja/upozorenja koja vas neće ometati, a imate mogućnost povezivanja sa prijateljima i porodicom.

Popust: 5%

 

UP3 by Jawbone

Vrhunski model vodootpo218921rne narukvice sa naprednim mogućnostima. Pored svojih osnovnih mogućnosti (merenja aktivnosti, povezivanja sa drugim ljudima, praćenje ishrane i primanja obaveštenja), UP3 vam nudi i mogućnost sofisticiranog praćenja sna (početak, kraj, faze sna) kao i merenja otkucaja srca na dva načina – Resting Heart Rate i Passive Heart Rate.

Popust: 5%

 

Jabra SPORT PACE

Vrhunske bežičn218921e slušalice sa premium zvukom napravljene u skladu sa vojnim standardom SAD. Slušalice su otporne na kišu, udarce, pesak i prašinu. Potpuno su udobne i garantovano ne ispadaju niti smetaju prilikom aktivnosti. Do 5h razgovora/slušanja muzike uz jako brzo punjenje baterije!

Popust: 5%

 

Jabra SPORT PULSE

Nagrađivane 218921bežične slušalice vrhunske klase uz Dolby poboljšanje zvuka. Savršene su za neometano treniranje, takođe su i IP55 sertifikovane (testirane na padanje, prljavštinu, vlažnost i temperaturu). Poseduju aplikaciju za integrisano upravljanje treningom i biometrijsko nadgledanje OTKUCAJA SRCA u uhu. Povezuju se sa svim bluetooth pametnim uređajima.

Popust: 5%

 

 

Jabra STEP

218921Oslobodite se dosadnih kablova i uživajte u stereo zvuku vrhunskih bežičnih
slušalica. Jabra STEP slušalice idealne su za svaku vrstu aktivnosti i za sve ljude koji vole udobnost i kvalitet.

Popust: 5%

 

 

Potrebno je da pošaljete email poruku na pametniuredjaji@db-a.net sa tekstom FitPass popust i navedete tačan naziv proizvoda, i dobićete kod (kupon) koji možete iskoristiti prilikom online kupovine Jawbone i Jabra proizvoda na www.pametniuredjaji.com

Akcija će trajati od 1.- 29.12.2015. ili dok traju zalihe.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.