Protein restoran nudi 10% popusta FitPass korisnicima!

Dva jedinstvena sistema u Srbiji, FitPass i Prote.In započeli su partnerski odnos kako bi svojim korisnicima omogućili kompletan program. Uz FitPass karticu možete trenirati u 450+ objekata, a od skoro jesti u jednom od restorana Protein – na dve lokacije u Beogradu : Lazarevića 5 i Bulevar Mihajla Pupina 24 uz popust od 10%. Potrebno je samo da pokažete svoju karticu prilikom plaćanja računa i ostvarujete popust na celokupan iznos!
Predstavljamo vam našeg partnera – jedini restoran u gradu koji ima potpuno zdrave obroke:

Protein

Od januara ove godine, Beograđani jedini u Evropi imaju mogućnost da se hrane u restoranu koji u svom jelovniku nema apsolutno ništa štetno! Svi obroci su bezglutenski, pogodni čak i za dijabetičare.protein1

Ideja Protein restorana bila je pružanje adekvatne i izbalansirane ishrane sportistima, bilo rekreativnim ili profesionalnim, ali se vremenom ispostavilo da je preporučljivo svima. Stalni gosti restorana su i porodice – roditelji koji svoju decu pokušavaju da nauče i da im približe zdrav način života.

Hraniti se zdravo nije dijeta već način života.

Svi obroci u restoranu Prote.In su izbalansirani tako da sadrže optimalan odnos ugljenih hidrata, masti i proteina. Širok spektar amino-kiselina, vitamina i minerala – jer je vama to potrebno!
Protein je, takođe, jedini restoran u Evropi, koji vam pored savršeno izbalansirane ishrane nudi i program suplementacije. Ne morate da brinete – sve je legalno uveženo, sa svim neophodnim atestima i dokumentima, uz preporuke stručnih lica.

Cilj Protein restorana je da vama pruži priliku da se zdravo hranite i vodite računa o svom životu, kako bi zaštitili svoje zdravlje i osećali se bolje!

Da bismo vam dokazali da su naše tvrdnje tačne dajemo vam primer:

 hegHulk pljeskavica,
jedina apsolutna zdrava pljeskavica koju možete pojesti.

Toliko je zdrava da je čak i „hleb“ visoko kaloričan i sadrži preko 15% proteina u sebi, dok su ostatak zdrave masti i ugljeni hidrati iz vlakana. Brokoli, spanać, belanca i ovsene pahuljice jedini su sastojci tog hleba.

 

 

Da biste shvatili koliko su te namirnice zdrave prikazaćemo vam njihove hranljive materije:

Brokoli – bogat vitaminom C, B12 i vlaknima koje su dobre za varenje
Spanać – izuzetan izvor gvožđa i vitamina
Belanca – jedan od najčistijih izvora proteina koje telo najlakše iskorišćava
Ovsene pahuljice – ugljeni hidrati u najzdravijem obliku. O blagodatima ove namirnice može se pričati beskonačno – smanjenje rizika astme kod dece, dijabetesa, poboljšava rad probave, smanjuje holesterol i pritisak… Toliko su dobre da su čak i osnovni sastojak naših palačinki.

Ukoliko još niste odlučili šta ćete ručati danas, pozovite nas na broj 066-250052 i uz vašu FitPass karticu ostvarite 10% popusta na celokupan iznos!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.