Za sve FitPass korisnike restoran „Gnezdo Organic“ nudi 20% popusta

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

FitPass uvek nastoji da obezbedi korisnicima veliki broj opcija i povoljnosti kako bi vodili zdrav i aktivan zivot. 

Svim ljubiteljima zdrave hrane obezbedili smo još jedan restoran u kome će moći da se opuste i uživaju u ukusima prave, organske hrane. Predstavljamo vam našeg novog partnera – „Gnezdo Organic“, sjajan lokal u Karađorđevoj ulici kome je zdravlje utkano u sam naziv.

„Gnezdo Organic“ nije samo restoran, već čitav koncept koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i vođenja zdravog i kvalitetnog života.

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editorPravo mesto za sve koji uživaju i cene kvalitet

U jednoj od najstarijih i najlepših zgrada u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, dugo se krio prostor koji je uz malo truda pretvoren u ambijent koji idealno podržava sve ono što “Gnezdo” želi da predstavi.

Restoran „Gnezdo“ je jedini restoran organske hrane – jednostavan, odličan i ušuškan u zidinama iznad SavaMale.

Iz toplog, udobnog restorana pruža se pogled na magičnu Savamalu –  jednu od omiljenih delova grada, u kojoj se prepliću autentične građevine, reka i gradski nemir. Svako ko je ikada šetao ulicama Savamale zna da je to izolovani sistem prepun detalja, u kojima je “Gnezdo” samo jedan od onih koji iziskuju pažnju i poštovanje.

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Poštujemo prirodu

Grupa prijatelja koja je odrasla u zemlji čiji je prepoznatljivi simbol bila zdrava hrana, rešila je da u svoj grad vrati duh davnih vremena i na pravi način promoviše ono što smo poslednjih godina zaboravili da imamo: jedinstveno podneblje prožeto najzdravijim namirnicama. 

Restoran, iako je nastao sa namenom da svojim gostima pruži hranu i piće od organskih namirnica, on nije samo to. “Gnezdo” je koncept koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i moderne stilove života.

Na tom putu svim gostima „Gnezda“ neće na raspolaganju biti samo ukusna jela već i mogućnost organizovanja i učestvovanja u programima koji će za cilj imati unapređenje zdravlja i promovisanje organske proizvodnje.

Uživajte u ukusnoj i kvalitetnoj hrani, podelite iskustva i ideje sa istomišljenicima i isprobajte nove stvari u restoranu „Gnezdo Organic„. Za sve korisnike FitPass kartice obezbedili smo 20% popusta na celokupan iznos!