Supplement Store vam nudi 15% popusta


Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editorSuplementi su proizvodi koji su namenjeni dopuni ishrane i sadrže jedan ili više elemenata: vitamine, minerale, biljne komponente, aminokiseline ili kombinaciju navedenih.
Suplementi se mogu uzimati u vidu kapsule, tablete, sirupa ili praška.

Suplementacijom se ne može nadomestiti adekvatna ishrana u kojoj su prisutne sve namirnice u svom prirodnom obliku, ali je upotreba suplemenata izuzetno preporučljiva, pogotovo aktivnim osobama.

Oslanjajući se samo na klasičnu ishranu, nećemo biti u mogućnosti da unesemo sve hranljive materije, zbog čega je suplementacija bitna kao dopuna. Najviše je primenjuju sportisti, ali je preporučljiva svima.

FitPass je za svoje korisnike opet pripremio specijalne pogodnosti

Predstavljamo vam našeg novog partnera – Supplement Store, koji je svim korisnicima FitPass kartice omogućio 10% popusta I još dodatnih 5% usled novogodišnjih praznika na celokupan račun!

SUPPLEMENT STORE

Supplement Store posluje u okviru kompanije U.N. System čiji su osnivači još od 1996. godine počeli sa zvaničnim uvozom proizvoda američke kompanije Ultimate Nutrition.

Danas je kompanija Ultimate Nutrition apsolutni lider na tržištu suplemenata u Srbiji, što je utvrdila najuticajnija svetska agencija za istraživanja tržišta Euromonitor International LTD. iz Velike Britanije.
Kompanija U.N. System nastavlja sa odličnim poslovnim uspesima i započinje sa uvozom proizvoda jedne od najboljih evropskih kompanija QNT koja je neprikosnoveni lider u Belgiji sa čak 24,5% ušeća u prodaji na veoma zahtevnom i konkurentom tržištu, i koja uspešno posluje u celom svetu.

Nismo se zaustavili samo na proizvodima ove dve kompanije već konstantno širimo program našeg uvoza.

Razvijanjem posla i strateškim partnerstvom sa drugim kompanijama kao što su Extrifit, All Stars, Weider, Activlab, UNS, Hi Tech, Vitargo, Pro Star, itd, U.N. System odlučuje da pokrene svoj lanac maloprodajnih objekata što, kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. Tako je nastao Supplement Store. 

Mesto sigurne kupovine

Supplement Store sarađuje isključivo sa kompanijama koje imaju direktnu saradnju sa proizvođačima i čiji proizvodi su prošli sva labaratorijska ispitivanja i imaju sve garancije o kvalitetu.

Naša firma mnogo ulaže u marketing I promocije, verovatno najviše na našem tržištu.
Trudimo se da budemo aktivni i da učestvujemo, kao I sponzorišemo najveće sportske priredbe, da sarađujemo sa velikim brojem kluba I pojedinaca, sve u cilju postavljanja svetskih standard u ovoj oblasti.

Naš stručni tim je uvek na usluzi i spreman da vam pomogne u izboru najboljeg i najisplativijeg paketa suplemenata za vaš što brži i bolji napredak.
Posetite nas na našoj stranici Supplement Store, kontaktirajte nas na 011.3973.798 ili navratite u našu prodavnicu u Ulici Vojvode Stepe u kojoj ste više nego dobrodošli.

Uz vašu FitPass karticu dobili ste VIP status i mogućnost ostvarivanja popusta do 15% na celokupan iznos. 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.