Kako podići energiju na 6 jednostavnih načina


Dobro poznati osećaj umora, pospanosti, bola u mišićima i malaksalosti svima nam može otežati svakodnevne aktivnosti i smanjiti produktivnost na poslu. U slučajevima hroničnog umora, kvalitet života je drastično smanjen, zbog čega morate znati Kako podići energiju i obezbedite sebi dane elana.

Deficit energije se ne manifestuje samo kroz klasične simptome umora – može se javiti i u manje vidljivim znakovima poput smanjene koncentracije, strpljenja i volje za dnevnim aktivnostima, kao i povećanja osećaja tenzije i anksioznosti.

Fizička aktivnost i prilagođena ishrana su najbolji načini da se vodi zdrav i aktivan život. Uz dobru hidrataciju i kvalitetan san možemo se boriti protiv okruženja i svakodnevnih situacija koji lako crpe energiju iz nas.

U slučaju zamora i pada koncentracije, uradite jedan od 6 brzih trikova i podignite energiju istog trenutka! 

Kako podići energiju

Pročitajte naših 6 saveta Kako podići energiju na jednostavan način:


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.