Lama d.o.o. nudi popust svim FitPass korisnicima

Lama d.o.o. Beograd bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih i sportskih suplemenata i zastupanjem renomiranih kompanija iz te oblasti: Twinlab, Nutrabolics, Muscle Pharm (Arnold Series), Syntrax, Labrada.

Za lakše vođenje zdravog života, Lama d.o.o. svim FitPass korisnicima nudi 15% popusta na sve proizvode čiji je uvoznik.

Lama d.o.o.

Lama d.o.o. prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Proizvode iz njihove ponude koriste najpoznatiji sportski klubovi u gotovo svim sportovima, zatim reprezentacije u vaterpolu, odbojci, fudbalu, košarci, ragbiju, plivanju, biciklizmu, borilačkim sportovima, atletici, naši olimpijski i paraolimpijski timovi. Takođe, sarađuju sa mnogim fitnes klubovima, teretanama, lekarskim ordinacijama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Na tržištu su prisutni od 1994. godine od kada imaju vodeću poziciju u poslu kojim se bave.
Iako maloprodaju obavljaju u svojim objektima u Beogradu, robom snabdevaju gotovo sve prodavnice dijetetskih dodataka u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i drugim gradovima Srbije, kao i u susednim državama.

Prodajna mesta u Beogradu:

  • Makedonska 30/I, TC EUROCENTAR, tel: 011/3373-829 
  • Bulevar kralja Aleksandra 147, tel: 011/3807-008 

Pogledajte

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *