Taxify: Besplatna prva vožnja za sve FitPass korisnike


FitPass se konstantno trudi da proširi ponudu i pruži bolje uslove svojim korisnicima. Uz našu karticu imate mogućnost ulazaka u preko 450 objekata, kao i priliku da kombinujete preko 45 sportskih disciplina po ličnoj volji.

Sa ciljem da olakšamo vođenje zdravog života, uz vašu FitPass karticu ostvarujete i mnogobrojne popuste na kupovinu sportske opreme, potrebne suplemente, restorane zdrave hrane, a od sada i besplatnu prvu vožnju preko Taxify aplikacije za pametne telefone.

Trenirajte, isprobavajte nove stvari i uživajte u mnogobrojnim popustima uz vašu FitPass karticu!

Kako da iskoristite kod za besplatnu prvu vožnju:

  • Instalirajte Taxify za Android / iPhone
  • Dodajte platnu karticu pod opcijom Plaćanja
  • Unesite kod “FITPASS” u meni Promocije
  • Naručite taksi i uživajte u besplatnoj vožnji!

Detaljno uputstvo za korišćenje promo kodova možete pogledati ovde.

*Promo kod važi za nove korisnike aplikacije.

Taxify

TaxifyTaxify je osnovan 2013. godine u Estoniji i trenutno radi u 10 zemalja – Češka Republika, Estonija, Finska, Gruzija, Letonija, Litvanija , Srbija, Holandija i Meksiko sa planovima za otvaranje nekoliko novih zemalja u Evropi .

Ova brzo rastuća tehnološka kompanija, razvija smartfon aplikaciju koja povezuje putnike sa licenciranim taksistima širom sveta. Mobilna aplikacija je besplatna za preuzimanje za sve smartfon korisnike i radi na Android i iOS telefonima.

Korisnici mogu da biraju taksi na osnovu vremena dolaska, cenovniku, modelu auta i oceni mišljenja korisnika.
Nakon potvrde narudžbine, korisnik može da vidi kako taksi dolazi na mapi u realnom vremenu.

Ljudi su povezivali naručivanje taksija sa dugim čekanjem i sa mnogo poteškoća. Naša misija je jednostavna – promeniti to.

Taxify je besplatna smartfon aplikacija koja lako povezuje ljude sa stotinama taksista klikom na taster. Nema više razloga za čekanje veze u call centru ili naručivanje na ulici. Jednostavno, brzo i pristupačno.

To nije taksi kompanija, mi usmeravamo narudžbine klijenata taksistima i taksi kompanijama koji su se pridružili našem sistemu.

Akcija će trajati 30 dana, tj do 01. 05. 2016. godine. 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.