Dečije selo Sremska Kamenica Eko

FitPass poklonio kartice Dečijem selu


FitPass za radost najmlađih u Dečijem selu

Fizička aktivnost je najbolja prevencija od nastanka različitih oboljenja, ali i dokazan način za sticanje zdravih navika i načina razmišljanja. Osim što održava i unapređuje zdravstveno stanje i kvalitet života, fizička aktivnost ima jako važnu ulogu kada je u pitanju pravilni razvoj i rast deteta.

Nošeni idejom o zdravom životu, kao i mišljenju da su deca najveće bogatstvo sveta, FitPass kompanija odlučila je da podrži decu iz “Dečijeg sela” time što će im pokloniti svoje kartice i motivisati ih da se posvete fizičkoj aktivnosti.

Nadamo se da će mališani iz “Dečijeg sela” uživati u čarima sporta i dobiti podstrek da zadrže sport kao sastavni deo svog života.

Dečije selo 

Dečije selo Sremska Kamenica nastalo je u velikoj porodici SOS Dečijih sela. Otvoreno je 1975. godine kao stoto u svetu i prvo u Istočnoj Evropi. Izgrađeno po ugledu na druga Dečija sela na temeljnim vrednostima SOS Kinderdorf organizacije, kao što su odgovornost, istrajnost i pre svega posvećenost.

Nosi ime velikog humaniste i borca za dečja prava dr Milorada Pavlovića, tadašnjeg sekretara za socijalnu politiku Vojvodine. Tragajući za odgovorom na pitanje: “Kako pomoći deci bez adekvatnog roditeljskog staranja, kako im pružiti srećno detinjstvo?” Milorad Pavlović upoznao se sa učenjem Hermana Gmajnera. Prihvatio je njegove ideje o konceptu dečjih sela, oslonjenom na priči o životu dece u porodici gde se neguju odnosi poverenja, saradnje, bliskosti i bezuslovnog prihvatanja.

Sa velikom željom da pomogne deci , pristupio je realizaciji ideje o izgradnji Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. Okupio je brojne saradnike koji su podržali njegove ideje, a podršku i materijalnu pomoć dobio je od velikog broja građana i organizacija ondašnje države Jugoslavije i SOS Kinderdorf organizacije.

Na ovim prostorima se tradicionalno, sa puno ljubavi i razumevanja, vodi briga o deci. U Sremskoj kamenici su živeli i stvarali najveći dobrotvori koji su svoj život i imovinu posvetili humanitarnom radu i deci, poput najvećeg dečjeg pesnika Jovana Jovanovića Zmaja.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.