Provedite leto uz FitPass


Ima li ičeg lepšeg od vrelog letnjeg dana, slobodnog vremena i prijatnog društva kraj sebe na otvorenom bazenu?

Uz Vašu FitPass karticu od sada se možete rekreirati, opustiti i pre svega uživati na otvorenim bazenima. Odvojite malo slobodnog vremena i provedite kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima u čak tri grada u Srbiji !

Provedite leto uz FitPass 

Beograd

SRC “Tašmajdan”  – BEZ DOPLATE!

Prvi bazen otvoren je davnog 25. juna 1961. godine.Tasmajdan

Dimenzije bazena su 50 x 22 m; dubina 2,2 do 5m, ukupna zapremina 3.500 kubnih metara, kapacitet gledališta je 2.500 mesta, a kapacitet kupališta je oko 4.000 ljudi.

Tokom zimske sezone natkriven je montažno demontažnim balonom, prvim ovakvog tipa u Srbiji. Opremljen je i za najveća međunarodna takmičenja u plivanju, vaterpolu i umetničkom plivanju.

Akva Park HollywoodLand  

Provedite leto uz FitPassPrvi akva park na teritoriji Beograda sastoji se od velikog broja zatvorenih i otvorenih bazena kao i mnoštvom tobogana, veselih tuševa, masažera i đakuzija. U sklopu centra nalazi se veliki broj restorana domaće i internacionalne kuhinje.

Na raspolaganju se nalaze i turska kupatila, saune i slane sobe, dok će oni koji se odluče da treniraju u “staklenoj” teretani u samom parku imati pogled na pet bazena.

Specijalne pogodnosti uz FitPass karticu:

  • Dnevna ulaznica za decu / doplata 400 rsd
  • Dnevna ulaznica za odrasle / doplata 600 rsd

U cenu je uključeno korišćenje svih sadržaja akva parka (bazeni, tobogani, đakuzi kade, fitness centar, saune, slane sobe). Uz FitPass karticu moguć je ulazak za jednu osobu (roditelja ili deteta do 14 godina starosti).

Sportski Centar “Olimp” 

Provedite leto uz FitPassSportski centar „Olimp Zvezdara” nalazi se na jednoj od najviših tačaka Beograda, u neposrednoj blizini zvezdarske šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha.

Prostire se na površini od oko 50.000 m², koja se sastoji od otvorenih i zatvorenih sportskih terena, kompleksa bazena, amfiteatra, upravne zgrade sa pratećim objektima, zelenih i drugih površina.

Specijalne pogodnosti uz FitPass karticu: 

  • Jutarnje kupanje / doplata 200 rsd
  • Dnevno kupanje / doplata 50 rsd
  • Noćno kupanje / doplata 200 rsd

Akva Park “S klub Jakovo” 

Provedite leto uz FitPass„S“ Club nalazi se u Jakovu, na samo dvadeset minuta udaljenosti od Beograda i 10km od Aerodroma „ Nikola Tesla“ i nudi niz mogućnosti za prijatan i nezaboravan boravak.

U ponudi se posebno izdvajaju luksuzno opremljene sobe, pored bungalova i De Lux apartmana. U svakom od njih gostima je na raspolaganju udoban smeštaj, koji će svoje goste očarati enterijerom i najvišim nivom usluge, kao i niz sadržaja. Posebnu celinu čini veliki akva park sa šest bazena, od toga su dva dečija, devet tobogana i vodenu džunglu za decu.

Specijalne pogodnosti uz FitPass karticu: 

  • Plivanje radnim danima / doplata 300 rsd
  • Plivanje vikendom / doplata 500 rsd

Akva Centar “Živković” 

Provedite leto uz FitPassNa dvadesetom kilometru od centra Beograda, u naselju Surčin nedavno je otvoren Akva Centar „Živković“. U blizini okretnice autobuske linije 601, nalazi se polu olimpijski bazen sa čistom vodom, ležaljkama, suncobranima i odličnom uslugom. Sve je sa ukusom, ukrašeno mirisnim cvećem i lepim saksijama, zimzelenim drvećem, tako da su preduslovi za dobar odmor za sve generacije – ispunjeni.

Dovoljno mesta za igru i uživanje odvojeno je i za najmlađe. U ponudi je dečja igraonica i „mali“ bazen. One starije, koji žele da se rashlade u bazenima očekuje dobra muzika, aromatični kokteli, ukusni italijanski specijaliteti… Neplivači se takođe mogu dobro provesti, jer su im na raspolaganju stolovi za stoni tenis, reketi i ping-pong loptice.

Specijalne pogodnosti uz FitPass karticu: 

  • Plivanje radnim danima / doplata 100 rsd
  • Plivanje vikendom / doplata 200 rsd

Novi Sad 

SC “Spens”  – BEZ DOPLATE Provedite leto uz FitPass

Sportski i poslovni centar „Vojvodina“, popularno nazvan SPENS (što je u stvari skraćenica od Stonotenisko Prvenstvo Novi Sad održanog 1981. godine) je sporstsko-poslovni centar koji se nalazi u Novom Sadu, u delu grada Stari Grad.

Spens ima dve hale: veliku i malu, ledenu dvoranu, zatvoreni bazen, kuglanu, trenažno takmičarske sale za boks, džudo i stoni tenis, 2 pres-centra i amfiteatar. Pored sportskih objekata u njemu se nalazi oko 215 lokala u koje su smeštene mnogobrojne prodavnice.

SC “Sajmište” – BEZ DOPLATE 

Provedite leto uz FitPassSportski centar ,,Sajmište” nalazi se u sastavu JP ,,SPC Vojvodina”, kao zaseban sportski objekat.

Kompleks SC ,,Sajmište” obuhvata prostor izmedu Ulice Hajduk Veljka, Futoškog parka, hotela ,,Park”, Mićurinove ulice i parkinga do Ulice kralja Petra Prvog, ukupne površine 56.598 m2. Sportska hala se nalazi u kompleksu Novosadskog sajma.

Kompleks otvorenih bazena obuhvata tri bazena: olimpijski, za obuku neplivača i brčkavac za decu. Kapacitet kompleksa bazena: do 3500 posetilaca.

Niš

SC “Čair” – BEZ DOPLATE Provedite leto uz FitPass

Sportski Centar “Čair” nudi ljudima željnim relaksacije, treniranja i opuštanja niz zanimljivih sadržaja. Novi bazen ima: dva tobogana dužine 70 metara i dva brza od 16 metara; vodeni snopovi; “spora reka” sa gumama; vrela; masažeri i par lepih pečurki sa vizuelnim efektima.

Kompleks ima terene za odbojku na pesku, terene za badminton, a kao i ranijih godina, posetioci će moći da se osveže u bašti kafića.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.