Frutify – Sveži i zdravi obroci na kućnoj adresi

FitPass, nošen motivom „U zdravom telu zdrav duh“, trudi se da svojim korisnicima obezbedi najbolje uslove za lakše vođenje zdravog života.

Pored 500+ objekata u sistemu i preko 50 sportskih disciplina koje korisnici mogu kombinovati po svojoj želji, uz FitPass karticu se ostvaruju i mnogobrojni popusti u prodavnicama sportske opreme i suplemenata, u restoranima zdrave hrane, na lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Od sada, ukoliko živite ili radite na području Novog Beograda, možete naručiti sveže salate, voćne kupove i zdrave obroke i oni će u najkraćem vremenskom roku biti na Vašoj adresi!

Frutify

FrutifyFrutify je brend osnovan 2016. godine sa ciljem da svojim potrošačima omogući najbrži i najjednostavniji put do zdrave i pravilne ishrane koja uključuje samo najsvežije namirnice i jedinstven način njihove pripreme.

Nedostatak vremena više nije razlog za preskakanje zdravog obroka jer je od sada porcija Vaše omiljene salate na samo klik od Vas!

Posetite www.frutify.rs, odaberite Vaš omiljeni obrok ili isprobrajte neki novi (sigurno nećete pogrešiti) i prilikom narudžbine napomenite da ste korisnik FitPass kartice.
Obroci će ubrzo biti na Vašoj adresi, a Vaš račun će biti umanjen za 10%. 

Prilikom preuzimanja obroka, potrebno je pokazati svoju FitPass karticu uz ličnu kartu ili drugi važeći dokument. 

Galerija: 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *