Plesne škole – Otvaranje nove sezone uz FitPass


Ples predstavlja jedan od najzdravijih načina da steknete fizičku kondiciju, ali i da održite željenu liniju. Naučno je dokazano da plesom povećavamo kapacitet pluća, jačamo kardio-vaskularni sistem i srce zbog čega ono pozitivno utiče i na naše celokupno zdravstveno stanje, dok muzika i plesanje u naš um unose pozitivne misli i našem duhu ne dozvoljavaju da stari. 

Za sve ljubitelje muzike i dobre zabave imamo lepo obaveštenje – plesne škole širom Srbije započinju novu sezonu i otvaraju početničke grupe.
Bez obzira na pol ili starosne granice, bez obzira na muziku koju slušate ili vrstu plesa kojom želite da se bavite – uz FitPass ćete sigurno pronaći plesnu školu koja ispunjava sva vaša očekivanja. Izdvojili smo jedne od najpopularnijih plesnih škola u kojima možete trenirati bez doplate. 

Pozovite porodicu ili prijatelje i započnite sa rekreacijom na jednom od najzabavnijih načina!

Plesne škole u FitPass sistemu

Pogledajte spisak svih plesnih škola i ostalih sportskih objekata koje možete koristiti uz FitPass karticu.

Beograd

  • Salsa Primera
    “Salsa Primera” je udruženje posvećeno širenju plesne kulture, edukaciji, organizovanju plesnih događaja, zbližavanju kroz muziku i pokret. Bez obzira na pol i godine možete trenirati salsu, zumbu i urbanize dance fitness, dok se za najmlađe održavaju i časovi salse za decu. Za lepši pol organizuje se i pilates program.
  •  Timbao
    U samom srcu Beograda, u prostorijama TC Staklenac održavaju se časovi škole plesa “Timbao”. Otkrijte zašto je kubanska muzika toliko popularna i zaplešite svoje prve salsa ili regeton korake bez doplate!
  • 2hot4stage
    Grupa mladih i umetnički osvešćenih ljudi osnovala je 2hot4stage plesnu školu kako bi svoju ljubav prema hip-hopu preneli i na druge ljude. Sa FitPass karticom možete naučiti da igrate hip-hop sa profesionalcima koji su redovni gosti u poznatim televizijskim emisijama (Tvoje Lice Zvuči Poznato, Prvi Glas Srbije, X Factor Adria..)
  • Ritmos Del Mundo
    UG “Ritmos del Mundo” bavi se promocijom afro-kubanske kulture na prostoru Srbije, u čak dva grada – u Beogradu i Novom Sadu. Osim plesa, ova škola se bavi i organizovanjem putovanja na salsa seminare, žurke i ostale događaje koji se povezuju sa kubanskom kulturom, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

  • Plesni Klub “Calypso”
    Plesni Klub “Calypso” je član svih nacionalnih plesnih saveza, a programi obuhvataju: školu plesa za predškolce, školu plesa za decu školskog uzrasta, tečaj street plesova (hip-hop, disco dance), tečajevi za odrasle osobe (klasični plesovi: latino-američki i standardnih i karipski plesovi: salsa, merengue, bachata, mambo…). 
  • Army Dance
    Naučite da plešete šta god poželite – na jednom mestu.
    Army Dance Vam nudi programe plesa: Standard, Latino, Break Dance, Belly Dance (Trbušni ples), ShowDance (HipHop), Irish Dance, Folklor…
  • “Cha Cha Moon”
    Odaberite neki od mnogobrojnih programa plesa i zakoračite u svet muzike i zabave. Ponuda: Latino Plesovi (cha cha, samba, rumba, jive), Standarni Plesovi (engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, slowfox, tango), Karibski Plesovi (salsa, bachata, merenge), Disco, Rock and Roll. U ponudi su i plesovi za mladence, plesni vrtić za decu i yoga fitness programi (zumba, pilates, mix aerobic). Sve na jednom mestu!

Kragujevac

  • Plesna Škola Kazina 
    U plesnoj školi “Kazina” pored plesa za decu i odrasle možete trenirati i aerobik, step, zumbu, tae bo ili ići u mini teretanu.
    Dovedite svoje telo do savršenstva uz tim profesionalaca i svoju FitPass karticu!
  • Plesni Klub Dynamic 
    Naučite plesne korake street dance-a, mini dance-a ili se priključite programu Body Balance.
    Svim programima možete pristupiti uz FitPass karticu i to bez doplate!

Novi Sad

  • Studio Oriental Orijentalni ples je kreacija ženskog uma, duše i tela. Nastao je kao priprema za porođaj, autentičnu svrhu svog izvođenja ostvaruje isključivo pred ženskom publikom. Najstariji, najženstveniji i najprirodniji ples veliča istinsku lepotu žene.
  • Master Dance Master dance se bavi podučavanjem populacije iz oblasti jazz dance, modern/contemporary dance, show dance i gimnastike  za uzraste od 3 godine, dok  gornja granica ne postoji. Na čak četiri lokacije u gradu, Master Dance pruža mogućnost da više članova porodice vežba istovremeno! Uštedite vreme i ostvarite fenomenalne rezultate!
  • Plesni Studio Impuls Višegodišnji državni prvak u jazz-balet formacijama, plesni studio “Implus” postoji još od davne 1994. godine. U njegovoj ponudi su programi jazz baleta, jazz kids-a, dance-a, plesne ritmike i aerobika, namenjeni svima starijim od četiri godine. Uverite se zašto su najbolji!
  • Plesni Studio Fiesta Uz stručne instruktore u opuštenoj atmosferi, kroz zabavu i druženje na početnom kursu naučite osnovne plesove s najjednostavnijim plesnim figurama, a na srednjim i višim kursevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno većim brojem novih plesova i figura, poboljšajte estetski utisak, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podijumu.
  • Allegro Plesna Škola Plesni centar Allegro je osnovan da afirmiše ples među decom i odraslima, a sa ambicijom da svima pruži kvalitetan način rekreacije i mogučnost bavljenja vrhunskim sportskim plesom, da širi plesnu kulturu i promoviše muziku i igru. Stručni tim plesnog centra čine vrhunski treneri sportskog plesa sa dugogodišnjim plesnim i trenerskim iskustvom.

Lazarevac

  • Plesni Studio RMP 
    Elegantni, klasični, temperamentni latino-američki i moderni plesovi u trendu nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim. Zaplešite i Vi uz svoju FitPass karticu!

Niš

  • Plesni Centar Star
    Plesni centar “Star” nije još jedna plesna škola – to skup pažljivo izabranih vrhunskih izvođača koji žele i mogu da svoje znanje i entuzijazam grade do visina svetski priznatih izvođača. Oni žele da Srbiju izvuku iz zaborava i vrate je na mesto na kojem pripada. Pridružite se timu profesionalaca!
  • Ritmik 
    Klub za ritmičku gimnastiku “Ritmik” poziva sve korisnike FitPass kartice da se pridruže novim grupama u programima baleta ili ritmičke gimnastike. Omogućite svojoj deci pravilno razvijanje i zdravo odrastanje.
  • Extreme Dance Studio 
    “Extreme Dance Studio” okuplja sve zainteresovane za ples – od najmlađih “Pčelica” koje imaju samo tri godine, pa sve do seniora tj punoletnih osoba. Plesove koje možete trenirati kod njih su: hip-hop, disco dance, jazz funky, moderan balet, latino i orijentalni plesovi.

Zaplešite i Vi uz FitPass! 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.