detox kuhinja zdravlje sokovi beograd

Detox Kuhinjica – Zdrava hrana uz FitPass Popust

Detox Kuhinjica je bar koji nudi veliki izbor ceđenih sokova, frapea i obroka od voća, povrća i drugih zdravih i svežih namirnica. Sve recepture su sastavljene od strane nutricionista i prilagođene su ukusu i potrebama svojih korisnika. Uživajte u zdravim obrocima u zanimljivom baru i bašti Detox Kuhinjice, preuzmite svoje obroke ili ih poručite na kućnu adresu. 

FitPass se konstantno trudi da svojim korisnicima pruži više, zbog čega i proširuje ponudu i poboljšava kvalitet svojih usluga. Obaveštavamo sve FitPass korisnike da od sada imaju priliku ostvarivanja 10% popusta u Detox Kuhinjici. Isprobajte nove ukuse i saznajte recepte za zdrave obroke od stručnog osoblja koje će vas sačekati u ovom novootvorenom lokalu.

Trenirajte u preko 500 objekata širom Srbije, kombinujte sportske discipline po svojoj volji i hranite se zdravo uz Vašu FitPass karticu! 

Detox Kuhinjica

Detox Kuhinjicu možete pronaći na Novom Beogradu, na adresi: Bulevar Zorana Đinđića 33.

Sačekaće vas prijatno osoblje koje će se potruditi da svaki minut proveden u Detox Kuhinjici prođe sa uživanjem. Uživajte u zdravim obrocima i saznajte po neki novi recept koji će vam pomoći u lakšem vođenju zdravog života. Vidimo se u Detox Kuhinjici!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *