detox kuhinja zdravlje sokovi beograd

Detox Kuhinjica – Zdrava hrana uz FitPass Popust


Detox Kuhinjica je bar koji nudi veliki izbor ceđenih sokova, frapea i obroka od voća, povrća i drugih zdravih i svežih namirnica. Sve recepture su sastavljene od strane nutricionista i prilagođene su ukusu i potrebama svojih korisnika. Uživajte u zdravim obrocima u zanimljivom baru i bašti Detox Kuhinjice, preuzmite svoje obroke ili ih poručite na kućnu adresu. 

FitPass se konstantno trudi da svojim korisnicima pruži više, zbog čega i proširuje ponudu i poboljšava kvalitet svojih usluga. Obaveštavamo sve FitPass korisnike da od sada imaju priliku ostvarivanja 10% popusta u Detox Kuhinjici. Isprobajte nove ukuse i saznajte recepte za zdrave obroke od stručnog osoblja koje će vas sačekati u ovom novootvorenom lokalu.

Trenirajte u preko 500 objekata širom Srbije, kombinujte sportske discipline po svojoj volji i hranite se zdravo uz Vašu FitPass karticu! 

Detox Kuhinjica

Detox Kuhinjicu možete pronaći na Novom Beogradu, na adresi: Bulevar Zorana Đinđića 33.

Sačekaće vas prijatno osoblje koje će se potruditi da svaki minut proveden u Detox Kuhinjici prođe sa uživanjem. Uživajte u zdravim obrocima i saznajte po neki novi recept koji će vam pomoći u lakšem vođenju zdravog života. Vidimo se u Detox Kuhinjici!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.