vitaminche zdrava hrana beograd djus bar

Sočni ukusi zdravlja uz Vitaminche


Zdrav način života polako postaje trend širom sveta. Ukusni obroci napravljeni od pažljivo odabranih namirnica – voća i povrća, sa dodatkom orašastih plodova i semenki ne samo da će zadovoljiti vaše čulo ukusa već će i pozitivno uticati na celokupno zdravlje organizma. Više ne morate da trošite vreme smišljajući razne recepte i tražeći savete o zdravoj ishrani – novootvoreni Vitaminche je tu za vas. 

FitPass se trudi da svojim korisnicima olakša vođenje zdravog života kroz jednu karticu (mesečnu članarinu) sa kojom mogu da treniraju gde i kada žele. Uz mogućnost kombinovanja preko 60 sportskih disciplina, korisnici FitPass kartice imaju prilike da ostvare i mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na lekarske i nutricionističke usluge, sportsku opremu i suplemente…

Kompletnu ponudu popusta koje ostvarujete uz FitPass karticu možete pogledati ovde.

Jedan od objekata u kojem možete ostvariti popust je novootvoreni djus bar Vitaminche. Svi FitPass korisnici od sada ostvaruju 10% popusta prilikom kupovine sveže ceđenih sokova, milk i protein šejkova, voćnih kupova, zdravih obroka i mnogo toga drugog.

Vitaminche

Novootvoreni djus bar i prodavnica zdrave hrane Vitaminche nastao je u želji da svim ljudima, a pogotovo deci iz obližnjih obrazovnih ustanova pruži zdrave obroke i sokove koji će unaprediti njihovo zdravlje. Više ne morate da brinete šta će vaše dete pojesti za užinu jer će mu se milk-šejk od bademovog mleka i svežeg voća sigurno više svideti od sladoleda ili nezdravih grickalica.

Za sve domaćice i ljude koji vode računa o zdravoj ishrani, Vitaminche u svojoj ponudi ima i sveže namirnice poput voća, povrća, orašastih plodova i semenki koje će svako jelo obogatiti i učiniti zdravim. Sve namirnice su pažljivo odabrane i po pristupačnim cenama – a uz FitPass popust zdrava ishrana biće još pristupačnija.

Za rekreativne i profesionalne sportiste spremaju se specijalni proteinski šejkovi koji mogu poslužiti kao užina ili kompletna zamena za obrok. Uz whey protein i sveže namirnice lakše ćete doći do željenih rezultata.

Vitaminche se nalazi na Vračaru, u Ulici Mihaila Gavrilovića 4. Svakim radnim danom otvoren je od 08 do 22h, subotom 10-22h i nedeljom od 12h do 22h. 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.