restorani beograd zdrava hrana paradajz popust

Restorani Zdrave Hrane u Beogradu


FitPass omogućava lak pristup najboljim objektima za sport i rekreaciju u Srbiji. Uz samo jednu karticu i mesečnu članarinu imate mogućnost kombinovanja preko 50 sportskih disciplina u preko 500 objekata širom zemlje. 

Za lakše vođenje zdravog života i brži put do željenih rezultata, FitPass kartica nudi vam i mogućnost ostvarivanja mnogobrojnih popusta u restoranima zdrave hrane, na lekarske i nutricionističke usluge, kupovinu sportske opreme i suplemente i još mnogo toga drugog. Sa samo jednom karticom i mesečnom članarinom imate priliku da trenirate gde želite, kada želite i šta vi želite i vodite zdrav život na jednostavan način!

Sve popuste koje ostvarujete uz FitPass karticu možete pogledati ovde. 

Restorani Zdrave Hrane u Beogradu

Prote.In Restoran

Ideja otvaranja Protein restorana bila je pružanje adekvatne i izbalansirane ishrane rekreativnim i profesionalnim sportistima. Vremenom su restoran zavoleli svi, a stalni gosti postali su i porodice sa malom decom. S obzirom da su obroci bezglutenski, pogodni su i ljudima sa zdravstvenim problemima, ali i dijabetičarima.

Svi obroci u restoranu su savršeno izbalansirani tako da sadrže optimalan odnos ugljenih hidrata, masti i proteina, a sadrže i širok spektar aminokiselina, minerala i vitamina. Takođe, Protein restoran je jedini u Evropi koji, pored savršeno izbalansirane ishrane nudi i program suplementacije. Svi suplementi su legalno uveženi i preporučeni od strane stručnjaka.

Uz FitPass karticu ostvarujete 10% popusta na celokupan račun u restoranima: na Novom Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 24) i u Starom Gradu (Lazarevićeva 5).

Gnezdo Organic Restorani Zdrave Hrane

Restoran “Gnezdo Organic” je jedini restoran organske hrane u Beogradu. Jedinstven, topao i prijatan, ušuškan je iznad zidina Sava Male. Magičan pogled na autentične građevine, reke i gradski nemir samo će doprineti uživanju i upotpuniti iskustvo svakog posetioca.

Iako je nastao sa idejom da svojim gostima pruži hranu i piće od organskih namirnica, Gnezdo Organic nije samo to. On je koncept koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i moderne stilove života. Samim tim, posetiocima restorana neće biti na raspolaganju samo ukusna jela već i mogućnost organizovanja i učestvovanja u programima koji za cilj imaju unapređivanje zdravlja i promovisanje organske proizvodnje.

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 20% na celokupan račun.

Više o Gnezdo Organic restoranu možete pročitati ovde. 

Restoran Radost – Fina Kuhinjica

Restorani Zdrave Hrane

Vegeterijanski restoran “Radost Fina Kuhinjica” ušuškan je u starim zidinama tik ispod Kalemegdanske tvrđave. Svakog gosta do sada je ostavio bez daha – bilo da su oni pristalice vegeterijanske ishrane ili samo avanturisti željni novih ukusa.

Specifični enterijer probudiće vašu maštu i upotpuniti osećaj komfora. Svaki komad nameštaja biran je sa posebnom pažnjom koji će doprineti užitku u jedinstvenim ukusima koje pruža ovaj restoran.

Sveža hrana priprema se svakog dana, a na licu mesta se prave ceđeni sokovi, umaci, mleka od badema, indijskog oraha i razna jela koja krase začini sa četiri strane sveta. Raznovrsnost i kvalitet ukusa je odlika Fine Kuhinjice, zbog čega će svako od gostiju – bez obzira na svoja uverenja i navike u ishrani- moći da pronađe nešto što mu odgovara.

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 10% na celokupan račun.

Više o Radost – Finoj Kuhinjici možete pogledati ovde. 

Tegla Bar

Restorani Zdrave Hrane

Tegla Bar možete pronaći na dve lokacije u Beogradu – u blizini Kalenić pijace u Starom Gradu i u Bulevaru Mihajla Pupina 16a na Novom Beogradu. Uskoro se otvara i treća lokacija – restoran, kako bi sveže ceđeni sokovi i zdravi obroci bili dostupni svima.

Prvo što ćete osetiti kada priđete ovom đus baru je osvežavajući miriš sveže isceđenog voća. Od širokog asortimana ukusa i boja nećete moći da odlučite koju ćete kombinaciju ukusa prvo probati.

Sokovi od zdravih namirnica pozitivno će uticati na organizam – vrlo brzo se apsorbuju, što će vam dati dodatnu energiju i elana da nastavite dan. Mnogobrojni vitamini unaprediće zdravlje i pomoći će u prevenciji od nastanka bolesti. Dođite! Probajte!

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 10% na celokupan račun. 

Više o Tegla Baru možete pogledati ovde

Vitaminche

Restorani Zdrave Hrane

Novootvoreni đus bar i prodavnica zdrave hrane Vitaminche nastao je u želji da svima, a pogotovo deci iz obližnjih obrazovnih ustanova ponudi zdrave obroke i sokove koji će unaprediti njihovo zdravlje. Više ne morate brinuti šta će vaše dete pojesti – Vitaminchetov milk-šejk sa bademovim mlekom i ceđenim voćem će mu se garantovano više svideti nego sladoled ili nezdrave grickalice.

Za sve domaćice i ljude koji cene zdrav način života u Vitaminche prodavnici zdrave hrane mogu kupiti sveže namirnice poput voća, povrća, oraštastih plodova i semenki. Za rekreativne i profesionalne sportiste tu su protein šejkovi i obroci koji će im omogućiti lakši i brži put do željenih rezultata.

Vitaminche se nalazi u Ulici Mihaila Gavrilovića 4, na Vračaru.

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 10% na celokupan račun. 

Više o Vitaminchetu možete pogledati ovde

Urban Food

Restorani Zdrave Hrane

Urban Food se nalazi na poslednjem spratu Ušce Shopping Centra. Među štandovima brze hrane, Urban Food je jedan od retkih koji svojim posetiocima može da ponudi zdrave obroke u vidu pasti i salata, spremljenih od svežih i pažljivo odabranih namirnica.

Po povoljnim cenama, a još povoljnijim uz FitPass karticu moći ćete da se opustite i prepustite fenomenalnim ukusima vaših omiljenih jela. Ne propustite priliku – svratite do njihovog štanda i odaberite svoju omiljenu salatu ili pastu. Nećete pogrešiti!

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 15% na celokupan račun. 

Frutify

Restorani Zdrave Hrane

Frutify je brend osnovan 2016. godine sa ciljem da svojim potrošacima omogući najbrži i najjednostavniji put do zdrave i pravilne ishrane koja uključuje samo najsvežije namirnice i jedinstven način njihove pripreme.

Nedostatak vremena više nije razlog za preskakanje zdravog obroka jer je od sada porcija vaše omiljene salate na samo klik od vas! Posetite zvanični Frutify sajt, odaberite omiljeni obrok ili isprobajte novi (sigurno nećete pogrešiti) i za kratko vreme moći ćete da uživate u sočnim i zdravim ukusima.

Frutify radi isključivo dostavu, samo na području Novog Beograda.

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 10% na celokupan račun.

Više o Frutify-u možete pogledati ovde

Detox KuhinjicaRestorani Zdrave Hrane

Detox Kuhinjica je bar koji nudi veliki izbor ceđenih sokova, frapea i obroka od voća, povrća i drugih zdravih i svežih namirnica. Nalazi se na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 33.

U Detox Kuhinjici sačekaće vas prijatno osoblje koje će se potruditi da svaki vaš minut prođe sa uživanjem. Sve recepture su sastavljene od strane nutricionista, zbog čega se možete bez griže savesti opustiti u ukusima i možda naučiti neki novi recept. Uživajte u zdravim obrocima u zanimljivom baru i bašti Detox Kuhinjice, preuzmite svoje obroke ili ih poručite na kućnu adresu.

Uz FitPass karticu ostvarujete 10% popusta ne celokupan račun. 

Više o Detox Kuhinjici možete pogledati ovde. 

FitBar Restorani Zdrave Hrane

FitBar restoran svoju koncepciju rada zasniva na pripremi visoko kvalitetnih namirnica, zatim kuhinji otvorenog tipa i  spremnosti da raznovrsnom ponudom i izvanrednom uslugom odgovori i najzahtevijim gostima. Restoran se nalazi u Nušićevoj ulici broj 4, u Starom Gradu.

U FitBaru se hrana priprema na licu mesta zbog čega najčešće vaš obrok možete da vidite tek kada se nađe ispred vas. Na taj način imate mogućnost da se sami uverite u savršen spoj svežih i pažljivo odabranih namirnica.

Uz FitPass karticu ostvarujete popust od 10% popusta na celokupan račun. 

Više o FitBaru možete pogledati ovde. 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.