Fit Bar Restoran Zdrava Hrana Fitnes Zdrav Život

Fit Bar : Ukusna Jela, Ketering i Individualni Program Ishrane


Fit Bar restoran svoj koncept zasniva na pripremi svežih, dobro izbalansiranih namirnica koje daju jela odličnog ukusa. Bilo da li ste posvećeni nekom određenom tipu ishrane, bavite se sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome šta jedete, u FitBar-u ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom.

Trenirajte uz FitPass u preko 500 objekata širom Srbije i kombinujte sportske discipline po svojoj volji. Svim korisnicima FitPass kartice omogućeni su i mnogobrojni popusti u restoranima zdrave hrane, na lekarske i nutricionističke preglede, kupovinu sportske opreme i suplemenata i još mnogo toga drugog.

Od sada, svoj popust možete iskoristiti i na ukusne i zdrave obroke u restoranu Fit Bar u Nušićevoj ulici broj 4. Osim 10% popusta na sve obroke u restoranu, FitPass korisnici ostvaruju popust i na usluge keteringa, kao i individualnog programa ishrane koji podrazmeva sastavljanje jelovnika, pripremu i dostavu obroka. Formula zdravog života sastoji se od redovne fizičke aktivnosti i zdrave ishrane. Budite zdravi i fit uz FitPass i FitBar!

Fit Bar

Fit bar je nastao sa željom da zdravi i pravilno pripremljeni obroci postanu dostupni, kao što je i brza hrana, tokom radnog vremena ili šetnje gradom. U prijatnoj i neformalnoj atmosferi možete probati lagana jela koja dominiraju jelovnikom, uz raznovrsne smutije i hladno ceđene sokove.

Uz Fit Bar jedno je sigurno, jesti zdravo ne znači jesti hranu koja nije ukusna.

Ketering: Fit Bar vam nudi mogućnost da svojim prijateljima, zaposlenima i poslovnim partnerima pružite sveže i ukusne zalogaje, a uz FitPass ostvarujete i 10% popusta na dogovorenu cenu! Ista pogodnost se nudi firmama prilikom organizovanja dnevnog menija za zaposlene.

Individualni Program Ishrane

Saveti o zdravoj ishrani dolaze sa svih strana, ali njihova primena usled nedostatka vremena često se čini kao nemoguća misija. S toga je od strane stručnog tima Fit Bar-a i nutricionista osmišljen Individualni program ishrane koji podrazumeva, ne samo smernice o pravilnoj ishrani, već i samu pripremu i dostavu svežih i ukusnih obroka na datu adresu.

Zdrava ishrana, kao i željeni gubitak kilograma, na ovaj način postaju održivi i lako ostvarivi.

Program podrazumeva mesečni plan ishrane koji uključuje 3 do 5 obroka, uz selekciju svežih namirnica, pravilnu pripremu i kombinovanje prilagođeno ukusu, ciljevima i potrebama korisnika.

Fit Bar Restoran Beograd Hrana Fitness
Olakšajte sebi vođenje zdravog života – Pozovite Fit Bar!

Princip FitBar Individualnog programa ishrane bazira se na ograničenom unosu kalorija koji je za svaku osobu drugačiji i zavisi od težine, godina, visine i fizičke aktivosti. U programu je obezbeđeno: rasporedivanje namirnica u obrocima, idealan unos masti, proteina i ugljenih hidrata u skladu sa individualnim potrebama korisnika.

U Individualnom programu ishrane se primenjuju proverena znanja iz oblasti zdrave ishrane i zdravog života.

Iskoristite priliku i ostvarite 10% popusta uz svoju FitPass karticu! 

*Program ishrane je tako koncipiran da nikada ne dolazi do žudnje za slatkišima i grickalicama – takozvanog “sugar craving syndrom“-a. Ukoliko se pridržavate pravila, jedete pravu hranu u odgovarajućim količinama i razmacima između obroka – sve što vam individualni program pruža, možete biti sigurni da ćete zaboraviti na nezdravu hranu.*


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.