F Gym – Nova Teretana na 5 Nivoa


Da li želite da trenirate u profesionalnom sportskom društvu sa stručnim instruktorima u novoj teretani na pet nivoa? Postanite član “F Gym”-a i trenirajte uz svoju FitPass karticu bez doplate! 


Rekreativno treniranje znači razvijanje fizičke sposobnosti u cilju popravljanja nivoa fizičkih sposobnosti, u funkciji zdravlja i fizičkog izgleda. Ukoliko želite da budete zdravi, izgledate fit i popravite svoje raspoloženje – F Gym teretana je pravo mesto za vas.

Fitnes utiče i na naše mentalno zdravlje i emotivni razvoj jer ono što možemo uraditi sa našim telom takođe utiče i na razvoj psihičkog zdravlja. Budite u stanju dobrog telesnog i mentalnog zdravlja, dobre telesne kondicije nastale kao rezultata telesnog vežbanja i pravilne ishrane.

Osećajte se dobro u svojoj koži! Budite zdravi i sposobni za lako obavljanje svakodnevnih obaveza!
Trenirajte u krugu profesionalaca u F Gym-u uz svoju FitPass karticu!

Sportsko Društvo F Gym

Fitnes centar F Gym prvobitno je nastao kao sportsko društvo u oktobru 2000. godine sa ciljem da edukuje i motiviše ljude da se posvete zdravom i aktivnom životu. Od nastanka, sportsko društvo učestvuje na svim takmičenjima koje organizuje Bodybuilding Savez Srbije kao i Savez za dizanje tegova Srbije i osvaja brojne uspehe.

Nakon skoro sedam godina na Crvenom Krstu, sportsko društvo F Gym uspelo je sagradi profesionalni objekat za rekreaciju i na taj način postane jedan od retkih sportskih društava koji poseduju sopstveni objekat. Kroz popularizaciju sporta i mnogobrojne uspehe, sportsko društvo F Gym danas broji preko 20 000 članova.

F Gym Sportski Objekat

Teretana ” F Gym ” se sada nalazi na Vračaru u Ulici “Južni Bulevar” br. 32-34. Na površini od 500 m2, sportski objekat se sastoji iz pet nivoa od kojih je svaki opremljen najsavremenijim spravama, a zajedno čini celenu sa toplim bojama i stručnim osobljem koji je uvek na raspolaganju za svoje korisnike.

Sportski objekat čini pet nivoa:

  • Prostrane svlačionice sa mokrim čvorom
  • Sala za kardio program opremljena najsavremenijim spravama
  • Sala sa spravama za snagu
  • Sala sa slobodnim tegovima
  • Sala za parterne vežbe.

Trenirajte u F Gym-u uz FitPass !

Od sada, uz svoju FitPass karticu možete trenirati bez doplate uz F Gym teretani.

Bilo da ste bavite sportom rekreativno ili profesionalno, da li želite da osvajate takmičenja ili samo da dovedete telesnu kilažu u željeno stanje – stručni instruktori F Gym teretane sa zadovoljstvom će vam pomoći i olakšati put ka zadatom cilju.
Pročitajte više na : F-Gym teretana u FitPass sistemu 

F Gym


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.