Prodavnica Suplemenata

Prodavnica Suplemenata 4Fitness Shop nudi 10% popusta


Prodavnica suplemenata i opreme za profesionalne i rekreativne sportiste 4Fitness Shop nalazi se u samom centru Beograda, na Terazijama. Atraktivna lokacija, široka ponuda proizvoda i stručno osoblje koje je uvek na usluzi svojim posetiocima predstavljaju savršen izbor za svakoga ko želi da unapredi svoje zdravlje ili podigne lestvicu svog sportskog dostignuća na viši nivo. 

Suplementi i Sportska Oprema

Prodavnica SuplemenataSuplementi su proizvodi koju su namenjeni dodatku ishrani u cilju unapređivanja zdravlja i sportskih performansi. 

Oslanjajući se samo na klasičnu ishranu, nećemo biti u mogućnosti da unesemo sve hranljive materije zbog čega je preporučljiva suplementacija kao dopuna. Ona sadrži jedan ili više elemenata: vitamini, minerali, biljne komponente, aminokiseline ili kombinaciju navedenih.

Takođe, sportskom suplementacijom se može znatno ubrzati dostignuće fizičke forme, oporavak nakon treninga i takmičenja, kao i period posle povrede. Suplementacija unapređuje zdravstveno stanje i daje energiju, zbog čega se preporučuje sportistima koji žele da letvicu svog sportskog dostignuća podignu na viši nivo. Suplementaciju ne koriste samo profesionalni sportisti, već se preporučuje svim ljudima koji vode aktivan život i bave se rekreativnim aktivnostima.

Suplementacijom se ne može nadomestiti adekvatna ishrana, u kojoj su prisutne namirnice u svom prirodnom obliku, ali se preporučuje kao dodatak ishrani uz koju ćete unaprediti svoje zdravlje i sportske performanse.

Prodavnica Suplemenata i Sportske Opreme 4Fitness Shop

Prodavnica Suplemenata4Fitness Shop je idealno mesto za kupovinu suplemenata i sportske opreme. U svojoj ponudi ima široku ponudu evropskih i svetskih brendova iz sveta sportske suplementacije, a ljubazno osoblje je uvek na usluzi svim posetiocima za konsultaciju i pružnje stručnih saveta.

U 4Fitness Shop-u možete pronaći proizvode: Blastex, NPN, Extrifit, UnS, Activlab, Amix, QnT, Ultimate Nutrition, Fit&Shape… Jedan od najistaknutijih brendova je SMMASH koji se bavi proizvodnjom izuzetno kvalitetne muške i ženske sportske garderobe namenjene trčanju, fitnesu, CrossFit-u, kao i svim ostalim sportskim aktivnostima na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

4Fitness Shop prodavnica suplemenata je nastala kao krajnji proizvod ljudi koji dele istu strast prema sportu, fitnesu i zdravom načinu života. 

Entuzijazam i ekspertska stručnost u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom u radu sa sportistima i rekreatvcima doveli su do odluke da se otvori prodavnica suplemenata u samom centru grada.

 Ostvarite 10% Popusta u Prodavnici Suplemenata 4Fitness Shop

FitPass omogućava pristup u preko 500 sportskih objekata širom Srbije, po ceni od samo jedne članarine. Osim pristupa objektima, FitPass kartica omogućava i kombinovanje sportskih disciplina po ličnoj želji, kao i razne popuste na dodatne usluge koje doprinose zdravijem životu.

Od sada, uz svoju FitPass karticu, ostvarujete 10% popusta na kupovinu proizvoda iz prodavnice suplemenata 4Fitness Shop. Popust se obračunava prilikom plaćanja računa, a važi za sve proizvode čija je cena veća od 300rsd.

Posetite prodavnicu suplemenata 4Fitness Shop u centru grada (Terzijski tunel BB – podzemni pešački prolaz kod Hotela Moskva ka Knez Mihailovoj) i ostvarite popust prilikom kupovine sportske opreme ili suplemenata! 

Prodavnica Suplemenata
Jedna kartica. 50+ sportskih discplina. 500+ sportskih objekata. Samo 2500 dinara mesečno.

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.