AMG Sport Nutrition

AMG Sport Nutrition nudi 10% popusta


Želite da povećate energiju, skinete masne naslage, izgradite bolju mišićnu masu ili unapredite zdravstveno stanje? Suplementacija predstavlja idealnu dopunu ishrani koja će unaprediti sportske performanse i preventivno uticati na mnoge bolesti. AMG Sport Nutrition, sa šest prodavnica u Beogradu, predstavlja jednu od vodećih prodavnica najkvalitetnijih suplemenata u Srbiji. 

AMG Sport Nutrition

Suplementacija predstavlja idealnu dopunu ishrani koja će poboljšati generalno zdravstveno stanje, održati vitalnost i preventivno uticati na mnoge bolesti.

AMG Sport Nutrition, kroz intenzivnu saradnju sa najboljim firmama i predstavljajući najpoznatije svetske brendove, svojim klijentima može da ponudi široku ponudu proizvoda sa vrhunskim kvalitetom i najnižim cenama.

Svi proizvodi koji se nalaze u radnjama AMG Sport Nutrition-a su prošli detaljne analize na Vojnomedicinskoj akademiji i sve informacije koje pišu na deklaraciji su istinite – od zemlje u kojoj su proizvedeni do ovlašćenih uvoznika za zemlju Srbiju. Kvalitet je odlika kojom se ponose, zbog čega i propagiraju samo svetski poznate i proverene proizvođače koji čine 70% svetskog tržišta dodataka ishrani. Posebno su ponosni i što imaju mogućnost da po garantovano najnižim cenama ponude najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje možete naći u AMG Sport Nutrition-u su od renomiranih proizvođača:

Posetite AMG Sport Nutrition prodavnice, odaberite željene suplemente i ostvarite 10% popusta uz FitPass karticu!
Popust se obračunava prilikom plaćanja računa i ne važi za proizvode koji su na akciji.

AMG Sport Nutrition


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.