Novogodišnja Fitnes Žurka

Velika Novogodišnja Fitnes Žurka u SC Ranković


Velika Novogodišnja Fitnes Žurka održaće se u četvrtak, 29. 12. 2016. godine u SC Ranković! Pozivamo sve FitPass korisnike da svojim prisustvom upotpune događaj i uživaju u grupnim programima i druženju uz toplu čokoladu, kuvano vino i u izvlačenju pobednika nagradne igre. 

Još jedna uspešna godina je iza nas! Godina puna druženja, uživanja i vežbanja omiljenih ili možda novih sportskih disciplina. Kako bismo završili ovu i započeli novu godinu na najbolji mogući način, partner FitPass-a SC Ranković organizovao je Veliku Novogodišnju Fitnes Žurku.

Pridružite se žurci, upoznajte nove ljude i uživajte u iznenađenjima koja vas očekuju!

Novogodišnja Fitnes Žurka

Novogodišnja Fitnes ŽurkaU četvrtak, 29. 12. 2016. godine sa početkom od 20h počinje dvočasovna žurka u SC Ranković. Na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 443a, na Zvezdari održaće se dvočasovna žurka gde će prvih sat i po vremena biti organizovan grupni program – kombinacija svih programa iz ponude SC Ranković sa gostima iznenađenja.

Pročitajte intervju sa Biljanom Ranković i više o grupnim programima iz SC Ranković.

Nakon zabavnog vežbanja sledi druženje uz kuvano vino i toplu čokoladu, kao i proglašenje pobednika nagradne igre i kićenje novogodišnje jelke. 

Žurka će biti otvorenog tipa, pa slobodno možete pozvati svoju porodicu i prijatelje. Ulaz će biti besplatan tj biće potrebno da napravite i ponesete jedan originalan ukraz za jelku koji će se na ulasku predati, a čime ćete se automatski prijaviti za nagradnu igru. Tri najoriginalnija ukrasa će osvojiti lepe poklone. 🙂

S obzirom da je tema žurke Nova godina, poželjno je da budete obučeni u crveni komad odeće ili da imate Deda Mraz kapicu. Dođite da se zajedno veselimo početku još jedne uspešne godine!  


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.