Trening centar Tajs

Trening centar Tajs – Pokreni se i Treniraj!


Ukoliko i vas muče problemi savremenog čoveka i sedetarnog načina života: bolovi u leđima, deformiteti kičmenog stuba, višak ili manjak kilograma, problemi sa kardiorespiratornim sistemom, nezadovoljni ste i hronično umorni – Trening centar Tajs je pravo mesto za vas. Stučni i motivisani instruktori pokrenuće vas i učiniti vaš život kvalitetnijim. 

Treninzi u centru Tajs koncipirani su tako da vas pokrenu, inspirišu, nateraju da se krećete i izvodite složene pokrete koji će aktivirati velike grupe mišića i poboljšati fleksibilnost. Osim što ćete ojačati i oblikovati mišiće celog tela, treninzi uspešno popravljaju raspoloženje i vraćaju energiju koja vam nedostaje.

Trenirajte uz FitPass karticu i priključite se treninzima! Ne samo da ćete upoznate ljude pune energije, u Trening centru Tajs možete trenirati sa svojim prijateljima, ali i porodicom.

Trening centar Tajs 

Trening centar Tajs nalazi se u centru Novog Sada, u Ulici Filipa Višnjića 5. Radno vreme objekta je: svakog radnog dana 07-22č i subotom 09-21č. Za sve potrebne informacije o rasporedu i terminima možete pozvati kontakt telefon: 0658918008.

Trening centar Tajs
Trenirajte u Trening centar Tajs uz FitPass karticu – bez doplate!

Funkcionalni Trening

Zanimljiv i dinamičan, funkcionalni trening razvija snagu, izdržljivost, balans i ravnotežu tela uz razne rekvizite poput: TRX, TRX RIP, BOSSA balanser, konopca za penjanje, slobodnih tegova, pilates lopti… Cilj je pokrenuti metabolizam i pripremiti ga za svakodnevne izazove.

Funkcionalni trening je trening visokog intenziteta, lako prilagodljiv potrebama i mogućnostima pojedinca.

Pogledajte video snimak funkcionalnog treninga u TC Tajs. 

HIIT Trening

High Intensity Interval Training predstavlja visoko intenzivni intervalni trening koji najviše razvija izdržljivost i snagu. Određene vežbe, poput sklekova, čučnjeva, trbušnjaka, zgibova, sprinta, tj kombinacija istih se radi u određenom vremenu. Cilj je uraditi što više ponavljanja ili uraditi vežbu što pre. Na taj način se uspešno pomeraju granice i brzo postiže napredak ka željenim ciljevima.

Cilj HIIT treninga je: ubrzati gubitak masti i poboljšati aerobnu i anaerobnu izdržljivost.

Trening visokog intenziteta kao što je ovaj povećava nivo hormona rasta (koji je odgovoran za mišićni rast kao i za podmlađivanje) i ubrzava metabolizam tokom celog dana!

Što više kalorija sagorevate u jednom danu, više težine možete izgubiti. Čak i ako gubitak težine nije vaš cilj, HIIT može biti dobar izazov. Sportisti će videti bolje rezultate od HIIT na poboljšanju kardio izdržljivosti za razliku od tradicionalnog kardio treninga.

Pogledajte video snimak HIIT treninga u TC Tajs. 

Pilates

Pilates je uspešan program koji je populan širom sveta. Koriste ga holivudske zvezde kako bi postigle i održalje željeni izgled, vrhunski sportisti kako bi poboljšali snagu, fleksibilnost i gracioznost, ali i rekreativni vežbači koji žele na brz i bezbedan način da steknu formu i unaprede svoje zdravlje. Pilates se preporučuje i kao rehabilitacija nakon povreda.

“Sa 10 pilates treninga ćete osetiti razliku, sa 20 ćete videti razliku, a sa 30 ćete imati potpuno novo telo.” – Joseph Pilates

Pilates značajno menja izgled tela, kako se ono ponaša i oseća. Suptilan sistem vežbi prilikom kojeg se koristi fitnes oprema poput stručnjača, pilates lopti i ostala odgovarajuća oprema koja će vam pomoći da izgledate i osećate se što je bolje moguće. Sklop vežbi istezanja i snage jačaju i oblikuju mišiće čitavog tela, ispravljaju držanje tela, razvijaju gipkost i ravnotežu.

Les Mills programi

Grupni programi u trening centru Tajs učiniće fitnes zabavnim i jako efikasnim. Bez obzira na uzrast i lične mogućnosti – ovde će svako pronaći program u skladu sa svojim potrebama. Stručni instruktori će biti tu za vas, da vas motivišu i vode kroz svaki od programa.

Da li ste spremni da date najbolje od sebe? Da oslobodite svoju skrivenu, unutrašnju energiju?

U ponudi su treninzi: 

  • TRX
  • Body Combat
  • Body Pump
  • Body Attack
  • Stretching

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.