FitBox

FitBox – Trenirajte Bez Doplate u Novom Sadu


Sportsko udruženje “Fitbox” osnovano je 2. novembra 2015. godine u Novom Sadu. Uz veliko angažovanje i vredan rad osnivača i trenera, za kratak vremenski period otvorene su tri različite vrste programa za odrasle i decu.

Od sada, uz FitPass karticu možete trenirati: Prilagođeni fitnes program, Rekreativni Boks ili vežbati sa svojim mališanima u Školici sporta i plivanja. Nabavite svoju FitPass karticu i trenirajte bez doplate u FitBox-u! 

 

FitBox – Specijalne pogodnosti

U želji da programe vežbanja iz ponude prilagode svakom pojedincu, FitBox je obezbedio testiranja kardiorespiratorne izdržljivosti i motoričkih sposobnosti, kao i merenja morfoloških karakteristika dva puta godišnje.

  • Merenje kardiovaskularne izdržljivosti podrazumeva merenje maksimalne potrošnje kiseonika (VO2max).
  • Merenja motoričkih sposobnosti podrazumevaju merenje brzine, snage, izdržljivosti, ravnoteže i eksplozivnosti.
  • Merenje motorfoloških karakteristika je merenje visine, težine, obima, procenta vode, masti i mišićne mase pojedinca.

Cilj merenja je kreiranje efikasnog treninga, na osnovu dobijenih rezultata. U slučaju potrebe, na treningu se koristi pulsmetar pomoću kojeg se prati i kontroliše srčana frekvenca i zona rada.

Treninzi se odvijaju u grupama koje broje do 15 vežbača uz nadzor dva trenera. Treninzi se odvijaju u renoviranom i opremljenom prostoru koji svakako doprinosi sjajnoj atmosferi i dobrom raspoloženju na treningu.

 

Prilagođeni Fitnes (Namenjen Ženama)

FitBoxPrilagođeni fitnes program je, kako mu ime kaže, program koji je prilagođen svakom pojedincu. Iako se trening odvija u grupi (do 15 vežbača), trening je prilagođen mogućnostima i željama pojedinca.

Namenjen je svim ženama koje žele da unaprede zdravstveno stanje, zategnu mišiće i izgube masne naslage, ali i dobro se zabave!

Trening Prilagođenog Fitnesa

Trening rekreativnog boksa se sprovodi svakog radnog dana. Koncept treninga se zasniva na trajanju od 60 minuta: vreme za zagrevanje, glavni deo treninga i obavezno pravilno istezanje na kraju treninga.

Oblik rada (frontalni, poligon, podela u grupe ili parove) zavisi od samog cilja treninga. Na treningu se koriste raznovrsni rekviziti (tegovi, šipke, ekspanderi, TRX, bućice, vijače, pilates lopte, balans ploče, jastučići…) koji doprinose ostvarenju ciljeva vežbača na najefikasniji i najzanimljiviji način. 

 

 

Rekreativni Boks (Za Muškarce i Žene)

Rekreativni boks je visoko intenzivni trening, namenjen muškarcima ali i ženama. Preporučuje se svim ljudima koji žele da unaprede svoje zdravstveno stanje, istope masne naslage i ojačaju mišiće celog tela. U zavisnosti od utreniranosti i fizičke kondicije vežbača, vežbe se prilagođavaju pojedincu i njegovim željama.

Takođe, vežbači imaju mogućnost (ali ne i obavezu) da isprobaju svoju veštinu u ringu i da nauče osnovne tehnike sparinga koji je kontrolisan i bezbedan. Prilikom borbe se koristi kaciga, zaštitna guma za zube, bandažeri za zglobove i rukavice.

* Rukavice i kacige obezbeđuje klub za svakog vežbača koje samo on koristi. 

Trening Rekreativnog Boksa

Trening rekreativnog boksa se sprovodi svakog radnog dana. Koncept treninga se zasniva na trajanju od 60 minuta: vreme za zagrevanje, glavni deo treninga i obavezno pravilno istezanje na kraju treninga.

Glavni deo treninga se, u zavisnosti od cilja, fokusira na učenju tehnike boksa, razvoju mišićne snage, koordinacije i kardiorespiratorne izdržljivosti. Oblik rada (frontalni, poligon, podela u grupe ili parove) takođe zavisi od samog cilja treninga.

Trening snage je sastavni deo programa koji je individualno prilagođen svakom vežbaču. Iz razloga što su ruke i trup dominantno opterećeni u toku učenja tehnike i sparinga, trening snage je usmeren i na razvoj mišića nogu kako bi se postigao uravnotežen razvoj celokupne mišićne mase.

 

Školica Sporta i Plivanja

FitBoxSport je jedan od najboljih sredstava za kompletan razvoj deteta. Pravilnim radom sa decom u tom periodu, možemo im pomoći i dati im osnovu za sva predstojeća znanja i avanture koje ih očekuju.

Školica sporta FitBox je počela sa radom u želji da okupi mališane koji će kroz igru i zabavu stimulisati razvoj motoričkih i intelektualnih sposobnosti. Stručan rad, uz obavezno prisustvo najmanje dva trenera na svakom treningu, odvija se uz pomoć mnoštvo rekvizita koji su namenjeni različitim uzrastima dece.

 

Trening Školice Sporta i Plivanja

Koncept treninga je osmišljen da, pored fizičkih aktivnosti, deca rešavaju i mentalne zadatke (zagonetke, brzalice, igre pamćenja, crtanje) kako bi se podstakao intelektualni razvoj i iskoristile sve biološke mogućnosti deteta. Svi treneri koji rade sa decom su prošli NTC obuku i stekli sertifikat.

Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18h za decu uzrasta 3 do 4 godine, i sredom i petkom od 18h za decu uzrasta 5 do 7 godina. Takođe, škola plivanja za decu organizuje se subotom od 10 do 11h.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.