Run'n'More

Run’n’More – Prva Specijalizovana Prodavnica za Trkače


Za sve ljubitelje sporta i trčanja imamo dobru vest – otvorena je nova, specijalizovana prodavnica opreme! Run’n’More ili, kako ga mnogi zovu, “Raj za trkače”, nalazi se u Uzun Mirkovoj ulici broj 10, i svim FitPass korisnicima nudi popust od 20% na celokupan račun prilikom kupovine sportske opreme (u prodavnici ili putem online naručivanja). 

Kako su sport i rekreacija postali trend u kojem mnogi uživaju, tako je i trčanje postalo sve popularnije. Trkačka zajednica u Srbiji i regionu konstantno povećava broj svojih članova, kroz sve veći broj trkačkih grupa i samih trkača. Samim tim, javila se i potreba za specijalizovanom sportskom opremom za trkače.

Pročitaj više: Zašto volimo da trčimo 

Specijalizovana Prodavnica Opreme za Trkače

Sport Vision – lider u prodaji sportske opreme, prepoznao je potencijal srpskog tržišta i otvorio novu, specijalizovanu opremu za trkače u želji da ponudi kompletnu podršku trkačima u izboru odgovarajuće obuće i opreme. Run’n’More je prodavnica u kojoj su dostupne sve potrebne stvari koje trkači koriste, od patika, majica, helanki, satova, preko torbica, gelova, čarapa i ostalih aksesoara.

Osim šest vodećih brendova kada su patike u pitanju (Nike, Adidas, Asics, New Balance, Saucony i Mizuno), u Run’n’More možete pronaći i Amix gelove i suplemente, IronMan uloške, naočare i kompresione čarape kao i celu liniju McDavid kompresione opreme, GARMIN satove i mnogo toga drugog. 

“Moram da kažem i da su brendovi prepoznali značaj koji ima ova specijalizovana prodavnica i da su nas podržali i omogućili nam da u prodaji imamo najnovije modele koji ranije nisu mogli da se nađu u Srbiji. To su limitirane serije modela koje stižu u našu zemlju isključivo za potrebe Run’n’More shopa.” – Uroš Zmijanac, Run’n’More menadžer.

Mesto Okupljanja i Izvor Informacija

Run'n'MoreOno što izdvaja Run’n’More od ostalih prodavnica jeste njena okrenutost prema potrebama svakog posetioca koji je zainteresovan za trčanje. Prodavnica, osim za prodaju opreme, je i servis za trkače u Srbiji u regionu i izvor informacijama o trčanju, opremi, rutama, adekvatnoj ishrani…

Svi zaposleni u Run’n’More su trkači, tako da ćete u svakom trenutku moći da razmenite informacije, iskustva, detalje ili zanimljivosti iz sveta trčanja, a možda i dobijete nove ideje ili povratite motivaciju za vašom omiljenom aktivnosti.

Ljubitelji trčanja moći će da na specijalnom “foot scan”-u skeniraju svoja stopala i utvrde način na koji gaze i koji model patike savršeno pristaje njihovom stopalu. Pročitajte kako Run’n’More bira najbolju patiku za vas .

Run’n’More i FitPass

FitPass vam omogućava pristup u preko 500 sportskih objekata širom Srbije i mogućnost kombinovanja sportskih disciplina po ličnoj volji. Od sada, uz svoju FitPass karticu ostvarujete i popust od 20% prilikom kupovine sportske opreme u Run’n’More prodavnici, ili putem on-line naručivanja (koristite promo kod: fitpass).

* Kontaktirajte naš korisnički servis na broj 069/1022060 ili Run’n’More prodavnicu 0800/003004 za više informacija.

*Popust se odobrava na proizvode koji nisu već na sniženju.
Popust se neće obračunavati na Garmin satove i suplemente.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.