formoze flori

Posebni popusti od 10-20% estetskog centra Formoze Flori iz Beograda i Čačka za sve FitPass korisnike


Naša prirodna lepota, bilo ona fizička ili pak’ unutrašnja se neguje od malih nogu. Uzimajući u obzir tu činjenicu, žene posvećuju vreme održavanju te lepote. Savremeni način života koji obuhvata neprestanu trku i balansiranje između privatnog i poslovnog aspekta, lepši pol stavlja na muke prilikom izbora odgovarajućih centara nege. Ukoliko svoje vreme želite pametno da iskoristite, Estetski Centar Formoze Flori je idealan izbor za vas. FitPass našim damama, uostalom, pruža samo najkvalitetnije i najpouzdanije.

 

tretmani Besprekoran kvalitet tretmana, još bolja usluga, srdačno osoblje, komunikacija na najlepšem mogućem nivou i očekivana profesionalnost su sinonimi za ovaj estetski centar. Nalazi se na Andrićevom vencu, ušuškan od gradske vreve i gužve, u kojem možete dobiti samo najkvalitetnije tretmane lica, tela i masaže uz pristupačne cene. Posluje i u Čačku, sa istim ciljem i zadovoljnim klijentima iza kojih ostaju lepa iskustva i nove preporuke. Ono na šta su posebno ponosni jeste distribucija nemačkog, derma-kozmetičkog brenda Biodroga, koji uspešno koriste već 15 godina.

 

Linija Biodroga proizvoda zasnovana je na naprednim biljnim i biotehnološkim sastojcima sa ciljem postizanja najboljih rezultata. Kreirani su za svačije potrebe, a njihova pozitivna svojsta su odavno poznata u kozmetičkom i dermatološkom svetu.

 

U prilog fantastičnom kvalitetu ove linije govore i brojna, osvojena priznanja i nagrade, kao i velika zastupljenost u medijima.

Neki od tretmana i masaža koji ovaj Centar nudi jesu:

  • terapeutska relax masaža koja poboljšava cirkulaciju i opušta telo;
  • anti celulit masaža koja se preporučuje tokom cele godine, a naročito tokom letnjeg perioda;
  • mezoterapija – fantastičan tretman za uklanjanje bora, podočnjaka, masnog tkiva, a stručno osoblje za svakog klijenta ima individualni pristup koji podrazumeva brigu i negu oko njegovog zdravlja;
  • ultrazvučni i hemijski piling su tretmani čišćenja lica prigodni za osetljivu kožu kojima se utiče na hidrataciju i cirkulaciju kože, a preporučuju se kao uvodni tretmani za tretmane podmlađivanja.

 

Korisnici FitPass kartice imaju specijalne popuste od 10-20% na sve tretmane, a pre samog tretmana, neophodno je da zakažete svoj dolazak i prepustite se potpunoj relaksaciji u ovoj oazi mira i zdravlja.

 

Jači pol svakako nije zapostavljen, te je i za njih kreirana posebna linija proizvoda Biodroga za negu kože lica. Ukoliko smo vas ubedili da vaše poverenje i negu prepustite ovom sjajnom estetsko-kozmetičkom centru, sve informacije o njihovim tretmanima i širokom spektru proizvoda možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu, kao i facebook stranicama Biodroga Srbija i Formoze Flori Čačak.

Sve je mnogo lepše i jednostavnije kada nađete vremena da se posvetite sebi i svom zdravlju, a kao deo FitPass tima, bićete zadovoljniji tom odlukom. Ubedili smo vas, zar ne?


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.