Mislite o svom zdravlju na vreme uz poseban popust hrono centra dr Gifing u Novom Sadu i vašu FitPass karticu


Sa dolaskom praznika, briga o ishrani nekako postane sekundarna aktivnost kojom se bavimo tek kada osetimo da smo preterali u njenoj konzumaciji. Zapitajte se kada ste poslednji put odlučili da par sati dnevno ili nedeljno posvetite proveri vašeg zdravstvenog stanja. Čak iako postoji iracionalan strah od dijagnoze, stručni doktori hrono centra dr Gifing su tu da vam svaku nedoumicu reše, a njihova pomoć je uvek dobrodošla. Ukoliko odlučite da baš njima poklonite poverenje, onda će sa vašom FitPass karticom svaka poseta ovom novosadskom zdravstvenom objektu biti lepo iskustvo.

 

Uz njihov moto “Mi lečimo uzroke bolesti, a ne posledice” svaki zdravstveni problem po pitanju ishrane posle nekog vremena uz puno discipline i volje postane davna neprijatnost. Osnovana 2003. godine kao anti aging ordinacija, danas, posle godina iskustva prerasla je u zdravstveni centar posvećen kompletnoj preventivnoj medicini u domenu gojaznosti, metaboličkih sindroma i kreiranju odgovarajućeg plana ishrane.

Sa preko 60.000 zadovoljnih pacijenata, ova novosadska ordinacija važi za jednu od najeminentnijih u oblasti nutricionizma i svih njenih aspekata. Program ishrane dr Gifing je patentiran 2007. godine, pa je i to još jedan dokaz uspešnosti i kredibiliteta.

 

Usluge koje hrono centar dr Gifing pruža su sledeće:

 

    1. nutricionistički pregled (koji kao prvi pregled obuhvata merenje na aparatu In Body 720, utvrđivanje intolerancije na namirnice, detaljne preglede nutricioniste i lekara, kao i osnovnu edukaciju o hrono nutritivnom režimu);
    2. standardni (osnovni) metabolički pregledi – koji pored prethodno navedenih usluga obuhvataju i dobijanje detaljnog plana ishrane kao i konstantnu komunikaciju sa nadređenim doktorom kako bi se redovno pratio program;
    3. ostale usluge koje se koriste u dijagnostičke i preventivne svrhe (kalorimetrija, tenziomiografija, merenje sastava tela, primena bioidentičnih hormona, FRAS metoda kojom se određuje količina slobodnih radikala u organizmu, a naročito se preporučuje osobama koje imaju neko hronično oboljenje).

 

Poseban akcenat ovaj centar pridaje i programu odvikavanja od pušenja koji se sprovodi aparatom za Biorezonantnu medicinu. Kao takav, svaki individualni pacijent posle određenog broja terapija neće imati apstinencijalne tegobe.

 

Svi korisnici FitPass kartice ostvaruju 30% popusta na sledeće tretmane u hrono centru dr Gifing:

* Test intolerancije na hranu;

* Merenje sastava tela;

* Program odvikavanja od pušenja.

Dovoljno je da prilikom plaćanja računa pokažete vašu karticu, i popust će vam biti obračunat.

Pored toga, ovaj hrono centar se može pohvaliti specijalizovanom literaturom iz oblasti hrono ishrane, a doktorka Ana Grifin je kroz ove knjige ispričala suštinu jednog procesa koji daje efekte i čini ljude zadovoljnim na polju zdravlja. Nalaze se na adresi Bulevar Evrope 23 u Novom Sadu, a u sklopu fleksibilnog radnog vremena od 08.30h do 18h imate priliku da svoje probleme i nedoumice rešite baš kod njih. Sve ostale informacije možete saznati putem zvaničnog sajta i Facebook stranice. Takođe, za sva pitanja možete ih pozvati lično (+381(0)62526-526 i +381(0)21382-7070), ili im poslati e-mail na drgifingns@gmail.com

Ne ustručavajte se da iskažete svoj zdravstveni problem, jer preventivno otkrivanje svakog uzroka može sprečiti veće posledice. Uživajte u pravoj hrani na pravi način, a kao deo FitPass porodice taj poduhvat će biti lakši.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.