FitPass i Coca-Cola Woah – ponesi vrhunsku zabavu sa sobom!


Coca-Cola Srbija (22.03. – 10.06) pokrenula je projekat Coca-Cola Woah koji objedinjuje zabavu, učenje, a i priliku da osvojite vredne nagrade. Funkcioniše po principu skupljanja vaučera koji se mogu iskoristiti kod odabranih partnera.

Jedan od izabranih partnera je i FitPass. 

 

 

 

’’Što više zatvarača – to je fora jača!’’

 

Kako biste učestvovali u ovoj promociji, neopodno je da sakupljate čepove (Coca-Cola i Coca-Cola Zero, 0.33L i 0.5L) ispod kojih se nalaze određeni kodovi. Zatim, instalirajte WOAH mobilnu aplikaciju, u kojoj ćete se registrovati, upisati kod ispod čepa u polje u samoj aplikaciji i sakupljati poene koje ćete kasnije zameniti za vaučere u iznosu od 500, 1.000 i 2.000 dinara. Za svaki vaučer je potrebno prikupiti određeni broj bodova koji su definisani u sklopu ove promocije. Za kod ispod čepa crvene Coca-Cole dobijate 1 poen, a za kod ispod čepa Coca-Cola Zero dobijate 2 poena. Ne postoji mogućnost spajanja vaučera! Vaučeri se NE smeju prenositi na tuđe ime, odnosno – ista osoba koja je osvojila vaučer (registrovala se u samoj aplikaciji) mora preuzeti karticu na prodajnom mestu na svoje ime.

FitPass vam omogućava kupovinu regularne kartice (svi paketi članarine) i Student kartice, kao i njenu obnovu preko ovih vaučera i to na sledeći način:

  • 500 din – vrednost 6 poena;
  • 1.000 din – vrednost 11 poena;
  • 2.000 din – vrednost 18 poena, s tim što FitPass Student kartica košta 1.200 dinara, kupcu neće biti omogućen povraćaj razlike u ceni niti može da iskoristi vaučer za druge usluge.

 

Napomena: Ova promocija se ne odnosi na korporativne korisnike. Takođe, svoje termine možete ustupiti i svome detetu do 14 godina starosti koje možete odvesti na aktivnosti za decu, uz Vašu pratnju. Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada se mogu dodatno obračunati.

Upoznajte se sa poklon vaučerima i detaljnim pravilima promocije na ovom linku.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.