FitPass – jedini autentičan, sportski koncept u Srbiji!


FitPass je jedinstven koncept koji je počevši od 2015. godine postao sinonim za sportsku člansku ulaznicu na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. Sportoholičari zahvaljujući ovoj kartici mogu da usklade svoj užurban radni dan sa vremenom određenim za zdrave sportske navike.

FitPass je jedini sportski program koji neguje trend fizičke kulture na autentičan način. Prva asocijacija na ovu kompaniju jeste ta da ljubitelji sporta više ne zavise od članarine isključivo u jednoj teretani, već imaju mogućnost da po ceni jedne mesečne pretplate treniraju omiljenu sportsku disciplinu u objektu koji njima odgovara, u zavisnosti od toga gde rade ili žive po ceni koja je pristupačna svačijem džepu. U FitPass sistemu može se birati između 650 sportskih objekata, 60 disciplina (teretane, ples, joga, bazeni, tenis, pilates, grupni treninzi, spa, biciklizam, kuglanje…) u preko 20 gradova širom Srbije, kao i na teritoriji Bosne i Hercegovine. Primera radi, jedna standardna mesečna članska kartica omogućava pristup samo jednom sportskom objektu, dok FitPass kartica pruža pojedincu izbor između onoga što mu u tom trenutku prija, bilo da je to teretana pre radnog vremena, bazen vikendom ili časovi pilatesa nakon završenog posla. Sve informacije o svakom objektu su transparentne, gde u bilo kojem momentu možete pročitati ocene i komentare korisnika, kao i o dodatnim pogodnostima koje taj objekat pruža.

 

U FitPass sistemu postoji izbor između 650 sportskih objekata, 60 disciplina (teretane, ples, joga, bazeni, tenis, pilates, grupni treninzi, spa, biciklizam, kuglanje…) u preko 20 gradova širom Srbije, kao i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

 

Sa FitPass karticom je osmišljen i dodatan benefit, koji uključuje popuste na premijum usluge poput masaža, spa & wellness programa, lekarske i nutricionističke preglede, kupovinu sportske opreme, kao i popuste u restoranima zdrave ishrane.

 

Značaj sporta i rekreacije na sveukupnu produktivnost je nemerljiv. Dokazano je da zajedničke sportske aktivnosti opuštaju ljude i čine ih otvorenim za komunikaciju, a timski rad ih prirodno privlači na saradnju i postizanje samo najboljih rezultata. Kroz timbildinge razvija se osećaj empatije, poboljšava se organizaciona komunikacija, a samim tim – rekreacija i sport zauzimaju bitno mesto u svakodnevnim životnim obrascima zaposlenih. Ukoliko imate mogućnost i želite da vašim zaposlenima pružite samo najbolju rekreaciju, to možete uraditi na ovaj način, a za sve nedoumice nam se obratite putem adrese kontakt@fitpass.rs

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.