Iskoristi sjajnu FitPass letnju promociju!


Leto je možda odloženo, ali još uvek nije kasno da se spremite za isto! Iskoristite specijalnu letnju akciju i 30% popusta prilikom prve kupovine ili obnove FitPass kartice i uživajte u predstojećim, nadamo se, vrelim danima! Akcija traje od 1. do 8. avgusta i odnosi se samo na mesečne pakete (Basic, Classic i Premium) i tromesečni (Classic S) paket.

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se u nekom momentu registrovali, ali ne i kupili svoju karticu, akciju će iskoristiti tako što će prijaviti na sistem sa e-mail adresom i šifrom koju su uneli prilikom prvobitne registracije, odabrati opciju ”produži karticu” i izabrati željeni paket članarine sa popustom.

 

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se mogu obračunati na ovaj popust u sklopu letnje promocije (sistem preporuke, kodovi, vaučeri…). Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.*

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 31. avgusta (uključujući i 31. avgust) neće biti u mogućnosti da iskoristi letnju akciju.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.