FitPass turneja ovog leta i u vašem gradu!


FitPass turneja (31.08. – 23.09.) predstavlja događaj koji ima za cilj promovisanje našeg jedinstvenog koncepta u gradovima širom Srbije! Ukoliko radite, živite ili se nalazite usputno u Subotici, Kragujevcu, Čačku ili Nišu, ne propustite ovu sjajnu promociju!

FitPass će ovog leta posetiti i vaš grad, gde će u označenom prodajnom objektu imati svoj autentičan štand u holu tog objekta. FitPass je obezbedio 20% popusta na kupovinu bilo kojeg paketa iz naše ponude, kao i obnovu članarine za sve posetioce.* Radno vreme našeg promotivnog štanda će biti od 10.00h do 20.00h.

Spisak gradova u kojima će se održati promocija, kao i prodajni objekti su u nastavku:

I vikend: Subotica, 31.08./01.09./02.09. , prodajni objekat: Roda Mega Subotica, Segedinski put 92, radno vreme: 10h – 20h;

II vikend: Kragujevac, 07.09./08.09./09.09. , prodajni objekat: Roda centar Kragujevac, Save Kovačevića br. 48a, radno vreme: 10h – 20h;

III vikend: Čačak, 14.09./15.09./16.09. , prodajni objekat: Roda centar Čačak, Braće Spasić bb, radno vreme: 10h – 20h;

IV vikend: Niš, 21.09./22.09./23.09. , prodajni objekat: Roda centar Niš, Vizantijski bulevar br. 1a, radno vreme: 10h – 20h.

Napomena: Popust mogu ostvariti i novi i postojeći korisnici s tim što svi dodatni popusti koji su postojeći korisnici skupili do sada, se NE mogu obračunati na popust u sklopu ovog događaja. Za sve posetioce smo spremili posebne poklone, koji traju do isteka zaliha.

 

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike. Isto tako, promocija se NE odnosi ni na FitPass Student karticu. Korisnik koji obnavlja članarinu i koja ističe nakon 30. septembra neće moći da iskoristi popust na ovom događaju.

 

* Popust se obračunava SAMO u sklopu ovog događaja (dolaskom u gore navedene prodajne objekte), NE i u našem prodajnom centru TC City Passage u Beogradu, niti online putem (odnosno, registracijom na sajtu www.fitpass.rs)!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.