Belfis 2018 – pridružite nam se na najvećem regionalnom Sajmu fitnesa, wellness-a i zdravlja!

Belfis 2018 iz godine u godinu postaje događaj koji okuplja najbolje iz sfera sporta, fitnesa, wellness-a i zdravlja uopšte. Ovogodišnji Belfis koji će se održati u Beogradu od 12. do 14. oktobra (Beogradski sajam, hala 3) obećava mnoštvo fenomenalnog sadržaja, a među njim i učešće FitPass brenda i sjajne promotivne akcije!

Naime, u sklopu Belfisa FitPass je obezbedio 20% popusta na kupovinu naše kartice, odnosno na kupovinu bilo kojeg paketa iz naše ponude, kao i obnovu članarine.*

Radno vreme naše promotivne zone biće petkom i subotom od 10:00h do 19:00h, a nedeljom od 10:00h do 17:30h.

 

Napomena: Popust mogu ostvariti i novi i postojeći korisnici s tim što svi dodatni popusti koji su postojeći korisnici skupili do sada (sistem preporuke, kodovi, nagradni vaučeri…), se NE mogu obračunati na popust u sklopu ovog događaja. Za sve posetioce smo spremili posebne poklone, koji traju do isteka zaliha.

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike. Takođe, promocija se NE odnosi ni na FitPass Student karticu. Korisnik koji obnavlja članarinu i koja ističe nakon 21. oktobra (uključujući i 21. oktobar) neće moći da iskoristi popust na ovom događaju.

* Popust se obračunava samo u sklopu ovog događaja (dolaskom u našu promotivnu zonu), NE i u našem prodajnom centru TC City Passage u Beogradu, niti online putem!

Sve informacije o sadržaju Belfisa, kao i o samim izlagačima možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu: https://belfis.rs/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *