Black Friday akcija traje 48h!

Ovaj Black Friday obeležavamo sjajnom ponudom! Akcija će početi 23. novembra i trajaće do 24. novembra do ponoći. Ostvarite popuste od 50% na mesečne pakete Basic, Classic i Premium, kao i popust od 30% na tromesečni paket Classic S.

Prijavite se na ovom linku i iskoristite pogodnosti Crnog petka i ugrabite ponudu koja važi samo 48h!

 

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se mogu obračunati na ovaj popust u sklopu ove promocije (sistem preporuke – Basic i Classic paketi, kodovi, vaučeri i Novobeogradski klub). Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.*

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se već registrovali, ali NISU kupili svoju karticu, akciju će iskoristiti tako što će odabrati opciju ‘’uloguj se’’, uneti e-mail adresu i šifru koju su prvobitno koristili prilikom registracije i odabrati opciju “produži karticu“, pa potom izabrati željeni paket članarine sa popustom.

 

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 24. decembra (uključujući i 24. decembar) neće biti u mogućnosti da iskoristi akciju za Black Friday. Uplatu željenog paketa možete izvršiti u periodu 7 dana od izvršene registracije. Molimo Vas za strpljenje jer ne garantujemo da će kartice (ili članarine) koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahteva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *