Otvoreno novo prodajno mesto u TC Mercator na Novom Beogradu!

Svih ovih godina pružate nam poverenje i veliku podršku. U ime toga, obradovaćemo vas vešću da ćemo u petak, 8. februara otvoriti novo prodajno mesto u TC Mercator na Novom Beogradu! Iskoristite specijalnu akciju povodom otvaranja našeg novog prodajnog mesta i ostvarite 30% popusta prilikom prve kupovine ili obnove FitPass kartice! Akcija traje od 8. do 10. februara i odnosi se samo na mesečne pakete (Basic, Classic i Premium) i tromesečni (Classic S) paket. Radno vreme našeg prodajnog mesta (prodajni prostor na prvom spratu) će biti od 09.00h do 22.00h. Popust važi samo dolaskom na ovo prodajno mesto (NE i u TC City Passage niti online putem).

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se NE mogu obračunati na ovaj popust u sklopu ove promocije (sistem preporuke, kodovi, vaučeri…). Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.*

 

Popust važi samo dolaskom na ovo prodajno mesto (NE i u TC City Passage niti online putem).

 

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali.

 

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 28. februara (uključujući i 28. februar) neće biti u mogućnosti da iskoristi ovu promociju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *