Kuća zdrave hrane “Bio Zrnce“ svim FitPass korisnicima nudi 10% popusta na određen asortiman

Uvek se trudimo da našu uslugu podignemo na najviši mogući nivo. To važi i za naše partnere u sklopu FitPass kluba. Kako bismo naše korisnike upoznali sa svim segmentima zdravog života, to uključuje i saradnju samo sa najboljima iz zdrave ishrane. Ovog puta je u pitanju Kuća zdrave hrane Bio Zrnce. Pročitajte zbog čega su jedinstveni i koji benefiti vas očekuju sa vašom personalizovanom karticom.

 

Zbog čega je autentična Kuća zdrave hrane – Bio Zrnce?

 

Novosađani to najbolje znaju. Predstavlja jedno od omiljenih mesta kada želite sebi da obezbedite zdrave i kvalitetno proverene namirnice. Za njih se vezuju profesionalnost i sjajna usluga. Osnovani su 2014. godine sa željom da zdravu ishranu promovišu na najbolji način. Bave se maloprodajom, kao i uvozom zrnastih proizvoda. Ono što je pored navedenih razloga karakteristično, jeste nasmejano, ljubazno i predusetljivo osoblje koje je uvek spremno da sasluša i pruži adekvatan savet u skladu sa vašim potrebama i željama. U asortimanu pored zrnastih proizvoda, imaju i ulja, čajeve, voće, hleb, žitarice, šećer, zaslađivači i ostale proizvode. Na njihovom zvaničnom sajtu nalaze se i brojni recepti koji se mogu klasifikovati kao savršeni delikatesi za bilo koji obrok.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u svim prodavnicama Kuće zdrave hrane – Bio Zrnce i to:

10% popusta na sve proizvode, osim na proizvode koji se nalaze na akciji i na sledeće proizvode: brašno, šećer i ulje. Ostvarivanje popusta je moguće samo dolaskom u njihove prodajne objekte na osam lokacija u Novom Sadu. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Bio Zrnce – zašto ih posetiti?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete putem brojeva telefona na osam dostupnih prodajnih mesta, pomoću kontakt forme i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram). Nalaze se na sledećim lokacijama u Novom Sadu: Bulevar oslobođenja 30a, Bulevar oslobođenja 73, Spens – Sutjeska 2, Nikole Pašića 35, Pasterova 28, Jožefa Marčoka 1, Bulevar Jovana Dučića 19 i Puškinova 20.

 

 

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u svim prodavnicama ‘’Bio Zrnce’’, a posebno uživajte sa FitPass karticom koja će vam ovakve dobre nabavke učiniti prijatnijim iskustvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *