Uz FitPass i Super Karticu spremi se na vreme za leto!


Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo sa Super Karticom uspostavili uspešnu saradnju.

U njihovom jedinstvenom programu, možete pronaći kvalitetnu ponudu usmerenu na zdrav život, stoga smo želeli da je dodatno obogatimo. Proces sakupljanja i korišćenja bodova zajedno sa pravilima je jednostavan i praktičan, a verujemo da će vam sa njom ugođaj kupovine biti bolji. Sve veći broj zadovoljnih korisnika svoju kupovinu ne može da zamisli bez ove kartice koja svakako olakšava izbor po pitanju zdravih životnih obrazaca.

 

Za sve korisnike Super Kartice, FitPass je pripremio posebne benefite, a sve pogodnosti koje vas očekuju možete saznati na njihovom delu sajta Partneri. FitPass će sve svoje korisnike redovno obaveštavati o specijalnim popustima na program zdravih proizvoda. 

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga.

Kad god kupujete kod nekog od partnera (ili koristite njihove usluge) ne zaboravite da pokažete Super Karticu. Sa Super Karticom ste uvek na dobitku jer je besplatna, svaki dan ostvarujete uštede, dobijate popuste i još sakupljate bodove za nove pogodnosti i popuste.

Uživajte u dobroj kupovini i istovremeno uživajte u benefitima Super Kartice i FitPass kartice!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.