#FitPass3x3 – Basket za obnovu terena


U subotu se održao turnir u basketu #FitPass3x3 u organizaciji kompanije FitPass, a sa ciljem prikupljanja sredstava za obnavljanje košarkaških terena. 

Iako je košarkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini zauzela peto mesto, domaći basketaši nisu izgubili entuzijazam za ovaj timski sport. Košarkaški tereni Crvene Zvezde na Malom Kalemegdanu ugostili su čak 9 ekipa i to: Morph networks, Embroker, Shootiranje, FitPass, Bežanijska Kosa, Super Vero, kao i ekipe SBB, FK BUSK i Raspar koje su zauzele I, II i III mesto.

Turnir su pomogli: Hotsport.rs, Jelen pivo, Bambi Josh, Super Vero, Cineplexx, Upgrade nutrition, WellMedic i Portal 3×3.

Kompanija FitPass će nastaviti da organizuje slične društveno-odgovorne događaje, kao i popularisanje sporta i fizičke kulture, kako među profesionalcima, tako i među rekreativcima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji:

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.