Čekamo vas na ovogodišnjem najvećem regionalnom Sajmu fitnesa, wellness-a i zdravlja – Belfis 2019


Belfis 2019 iz godine u godinu postaje događaj koji okuplja najbolje iz sfera sporta, fitnesa, wellness-a i zdravlja uopšte. Ovogodišnji Belfis koji će se održati u Beogradu od 04. do 06. oktobra (Beogradski sajam, hala 3) obećava mnoštvo fenomenalnog sadržaja, a među njim i učešće FitPass brenda i sjajne promotivne akcije!

Naime, u sklopu Belfisa FitPass je obezbedio 20% popusta na kupovinu naše kartice, odnosno na kupovinu bilo kojeg paketa iz naše ponude, kao i obnovu članarine.*

Takođe, svim korisnicima će biti omogućena i kupovina naše #FitPassGear sportske opreme, kao i druženje sa brojnim FitPass ambasadorima, medijima i poznatim ličnostima.

Radno vreme naše promotivne zone biće petkom, subotom i nedeljom od 10:00h do 19:00h.

Napomena: Popust mogu ostvariti i novi i postojeći korisnici s tim što svi dodatni popusti koji su postojeći korisnici skupili do sada (sistem preporuke, kodovi, nagradni vaučeri…), se NE mogu obračunati na popust u sklopu ovog događaja.

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike. Takođe, promocija se NE odnosi ni na FitPass Student karticu. Korisnik koji obnavlja članarinu i koja ističe nakon 31. oktobra (uključujući i 31. oktobar) neće moći da iskoristi popust na ovom događaju.

 

* Popust se obračunava samo u sklopu ovog događaja (dolaskom u našu promotivnu zonu), NE i u našim prodajnim centrima TC City Passage (Obilićev venac 18) i Mercator centru u Beogradu, niti online putem!

Sve informacije o sadržaju Belfisa, kao i o samim izlagačima možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu: www.belfis.rs


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.