Gde god da vežbaš, FOREO je tvoj idealni partner


Kao što tašna koju svakodnevno nosimo do grada ili na posao jednostavno mora sadržati sve što nam može zatrebati dok ne završimo obaveze, tako i u torbi za trening treba da napravimo mesta za sve sitnice. Ovim podrazumevamo da u toku jedne aktivne nedelje bar dva dana treba odvojiti za fizičke aktivnosti – da li je to trening u teretani, čas joge ili jednostavno odlazak do obližnjeg bazena. Jedno je sigurno – među stvarima koje redovno nosimo sa sobom moraju biti i one koje će nam omogućiti da nakon treninga kući odemo osveženi.

 

FOREO je odgovor na sve Fit izazove

 

Patike, majica za presvlačenje posle treninga, peškir za brisanje ostataka znoja sa lica, flašica vode… Sva ova oprema je tu da naše vežbanje učini efikasnijim, a isto tako da nam omogući da ga završimo što lagodnije. Međutim, ono na šta uvek zaboravljamo, a jedna od najvažnijih stavki tokom i nakon treninga, jeste naša koža. U većini slučajeva, zaboravljamo da je upravo koži najpotrebnija naša nega, da moramo da je hidriramo redovno, ali istovremeno moramo da joj omogućimo da diše. Zato sastavni deo svake sportske torbe treba da bude jedan od FOREO uređaja za čišćenje lica koji će ukloniti sve ostatke znoja, prašine i nečistoća s lica i učiniti kožu još sjajnijom nego što je bila pre treninga.

 

Idealni saveznik svake sportske torbe – FOREO

 

Jedan od ovakvih jedinstvenih uređaja u FOREO porodici jeste LUNA play plus, uređaj za čišćenje lica idealan za korišćenje nakon svake vrste fizičke aktivnosti. Uklanja čak 99.5 odsto nečistoće i sebuma sa kože lica, što ga čini neizostavnim i savršenim partnerom za svaki izazov! Tokom svoje beauty rutine nakon treninga možete koristiti i bilo koji drugi FOREO uređaj, s obzirom na to je svaki kompaktan i staje u baš svaku torbu – tu su LUNA fofo, LUNA 3  i drugi uz koje nakon treninga ne morate da brinete kako ćete izgledati, čak i da isplanirate da produžite do obližnjeg kafića i maksimalno iskoristite vreme.

Aktivan dan ne mora da podrazumeva suviše naporan trening, uz sve prateće svakodnevne obaveze, ali svakako znači da ta 24 sata u potpunosti posvećujemo sebi, šta god radili. Zato se posvetite i nezi vaše kože – neka i vaša lepota bude aktivna.


Zahvaljujući brendu FOREO Srbija i početku jedne uspešne saradnje, izvući ćemo dve dobitnice giveaway-a 07.11. u 19h! Jedna dobitnica će osvojiti modernu bočicu za trening i kompaktni neseser, a druga FOREO Luna play plus uređaj. 


 

FOREO

FOREO, švedski brend koji predvodi upotrebu inovativnih tehnologija u nezi lepote, nudi nove standarde lepote i blagostanja. Paleta proizvoda obuhvata liniju LUNA, svetski poznate četkice za čišćenje lica, kao i inovativne uređaje UFO koji pojačavaju efekat specijalnih maski za negu lica i ISSA liniju električnih četjkica za zube koje pružaju novi pogled na oralnu higijenu. Pristup našeg brenda FOREO Švedska je hrabar, jer ne samo da unapređujemo postojeći dizajn, već ga svaki put iznova stvaramo i nudimo najbolja rešenja koja su svima dostupna. Mi smo tu za vas, da vam pomognemo da steknete sampouzdanje: kada se osećate dobro, vi izgledate dobro – a to je naša misija.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.