Treneri savetuju: Koja je formula za kvalitetan i zdrav život?


Milica Rajković, FitPass brend ambasadorka

Zdravlje na usta ulazi, a to je deviza kojom se vode ne samo profesionalni vežbači, već i rekreativci. Koliko je ishrana bitan segment kvalitetnog života, o tome će nam u nastavku teksta više reći naša brend ambasadorka, Milica Rajković, ujedno i fitnes trener, kao i promoterka zdravih segmenata naše svakodnevice.

S obzirom na to da se mišići u najvećoj meri grade u kuhinji, Milica savetuje da je važnost složenih ugljenih hidrata izuzetno velika. Neophodno je redovno ih unositi kroz integralni pirinač, integralna testenina i bareni krompir, što i ona sama praktikuje. Sa druge strane, proste ugljene hidrate izbegava.

Proteini, omega-3 masne kiseline i WHEY protein suplement su u njenoj ishrani obavezni. Pored ‘’jakog’’ treninga, Milica preporučuje i dosta sna (barem 8h) koji će omogućiti telu da se kvalitetno odmori. Isto tako, prema njenom mišljenju idealno vreme za vežbanje je poslepodne, pogotovo ako su treninzi jačeg intenziteta i zahtevaju dosta energije.

 

,,U ishrani ne zaboravljam važnost složenih ugljenih hidrata, pa ih redovno unosim kroz integralni pirinač, integralno brašno i bareni krompir, dok proste ugljene hidrate izbegavam.ʼʼ

 

Zaključak: formula za zdrav i kvalitetan život obuhvata jake treninge, balansiranu ishranu, redovan san i izbegavanje poroka. I to je ono što Milica svima savetuje, ako ne odmah, onda postepeno, jer usvajanjem zdravih životnih navika, osećaj postignutog cilja je sjajan i zadovoljavajući. Sa vašom FitPass karticom svakako imate ogroman i šarenolik izbor između onoga što će vam pomoći da budete zdravi, zadovoljni i ispunjeni.


Tekst je autorski i kreiran od strane naše brend ambasadorke Milice Rajković

Za više pitanja i detalja, možete je zapratiti na Instagram profilu:

https://www.instagram.com/milicaaar92/?hl=en


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.