Treneri savetuju: Ako želiš nešto da menjaš, moraš promeniti navike

U moru instant rešenja za kvalitetan fizički izgled, često se zaboravljaju vreme i strpljenje kako bi se postigao zacrtani cilj. Janka Budimir, profesionalni fitnes trener, fitnes vlogerka i nutricionistkinja drži se one proverene devize da ako osoba želi nešto da menja, mora promeniti navike. Svakako da su zdrava ishrana i fizička aktivnost definitivno formula za zdrav fizički izgled.

Kako sama kaže, više preferira jutarnje treninge da bi posle podneva bila slobodna. Međutim, zbog njene svakodnevne angažovanosti u sferi sporta i fitnesa, trening je prioritetan bez obzira na doba dana. Nije više toliko bitno kad, bitno je da se kvalitetno odradi.

 

,,Ako osoba želi nešto da mijenja, mora promijeniti navike. Zdrava ishrana i redovna fizička aktivnostu su definitivno formula za zdrav fizički izgled.ʼʼ

 

Njena misija usmerena je na pomoć ljudima kako bi se bolje osećali, davajući im smernice na koji način da menjaju navike koje su ih dovele do toga da se ne osećaju dobro. Janka je najviše ponosna na momenat kada ona i njeni klijenti zajedno dođu do zacrtanih ciljeva.

Janka se definitivno slaže sa tezom da je fizička aktivnost odlična antistres terapija. Jer, ne možete trčati ili dizati tegove i razmišljati o problemima koje imate pogotovo zbog naučno dokazane teze da se u toku fizičkih aktivnosti luče hormoni sreće.

Zaključak: Janka, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu ličnim primerom želi da pokaže i motiviše ljude na akciju povodom kvalitetnog zdravog života. Za izgradnju mišića su potrebni volja, rad i kontinuitet. Redovan trening, prema njenom mišljenju podrazumeva minimalno 4 treninga nedeljno, a ishrana: meso, jaja, povrće, riža, krompir, orašasti plodovi, riba, hladno ceđena ulja.

Sve ovo je mnogo lakše ukoliko ste se već sa vašom personalizovanom FitPass karticom opredelili za omiljenu sportsku aktivnost koja će vam olakšati put za ono što ste dugo planirali.


Tekst je autorski i kreiran od strane Janke Budimir

Za više pitanja i detalja, možete je zapratiti na Instagram profilu i YouTube kanalu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *