Sve što smo odlučili u ovoj 2020. godini jeste ispunjenje ovih želja:


Nova godina nam je uveliko zakucala na vrata i spremno čeka novi spisak odluka koje ćemo (nadamo se) u potpunosti ispuniti u narednih 366 dana. Naša dugogodišnja korisnica Ivana, odlučila je da sa nama podeli svoje želje, a verujemo da će sa dovoljno volje, upornosti i strpljenja dočekati njihovo ispunjenje:

 

#1 Letovaću na Baliju

 

San mi je da posetim ovaj tropski raj u Indijskom okeanu. Kupanje u kristalno čistom plavetnilu i sunčanje na ovoj afričkoj plaži je nešto što ipak zahteva solidnu formu. Zbog toga, potrudiću se da barem 2x nedeljno svoju lenjost pretvorim u prednost i posetim najbližu teretanu.

 

 

#2 Zaljubiću se (najzad)

 

Što je idealna motivacija za mršavljenje. Jasno je da buđenje leptirića podrazumeva i manji apetit, pa verujem da će ljubav biti kanalisana na pravu stranu. 🙂

 

#3 Neću jesti toliko pica i hamburgera, eventualno ponekad pljeskavicu

 

A sad stvarno. Ko može odoleti jednoj pljeskavici kad vas obuzmu apetit i želja za ovom srpskom tradicionalnom poslasticom? Malo ovakvog oduška nije na odmet, zar ne?

 

#4 Počeću da štedim i kupiću svoj stan

 

Krupna odluka za ovu godinu, ali svakako definitivna. To ujedno podrazumeva određena odricanja, a jedan od takvih pametnih poteza jeste i momenat ulaganja u jednu sportsku karticu i jednu članarinu. Na taj način, neću bespotrebno ”bacati” novac na nekoliko članarinu u više fitnes centara.

 

#5 Znanje španskog ću da podignem iznad nivoa španskih serija

 

I konačno ću razumeti šta je Hose Armando rekao Esmeraldi, a ovim će i moje putovanje u Madrid ili Valensiji biti veće zadovoljstvo. Takođe ću svoju ljubav prema trčanju testirati na Barseloneti, najlepšoj plaži Španije.

 

 

 

#6 Smršaću (ove godine stvarno)

 

Ona dva ili tri kilograma viška uvek mogu da postanu manjak, zar ne? Svečano obećavam da ću im se revnosno posvetiti i biti disciplinovana na treninzima pilatesa i crossfit-a.

 

#7 Završiću čitanje knjige Rat i mir

 

I zaista pokušati da razumem da je za Pjera i Natašu ljubav u ratnim okolnostima bila nemoguća. A usput ću testirati svoju snagu i proveriti da li su čučnjevi i burpije dale rezultata, jer nositi i držati ovaj ruski klasik nije šala. 🙂

 

#8 Počeću da učim osnove programiranja

 

Odavno merkam edukativni centar blizu moje kuće. Konačno ću se motivisati, poraditi na svom neformalnom obrazovanju, a taman ću i proveriti svoju kondiciju, jer ću laganom šetnjom pokrenuti telo, duh i volju, a zdravlje je uvek na prvom mestu, zar ne?

 

 

 

A šta ste vi poželeli za sebe u Novoj 2020. godini? Šaljite nam vaše odluke. 🙂

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.