Honor Magic Watch 2 + FitPass + Nike = Zaljubljivanje u sportski način života!


Bilo da obeležavate Dan zaljubljenih ili ne, FitPass će vas ovog 14. februara motivisati da se vi i vaša jača ili lepša polovina iznova zaljubite u sportski način života. ?

FitPass, HONOR i Nike daruju ljubitelje sporta i fitnesa. Ukoliko u periodu od 14. do 21. februara kupite bilo koju FitPass članarinu (putem zvaničnog sajta www.fitpass.rs ili na nekom od naša dva prodajna mesta) u prilici ste da dobijete na poklon najnoviji Honor Magic Watch 2 pametni sat, FitPass članarinu ili Nike patike dostupne u Nike ovlašćenim radnjama (Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac). Da biste se kvalifikovali za učešće, nakon evidentirane uplate, na Vašu registrovanu e-mail adresu stići će kratka i zanimljiva anketa o ovom fantastičnom sportskom satu, na koju je potrebno da date tačne odgovore kako biste se plasirali u proces darivanja. Delimo 14 poklona (dva Honor pametna sata – muški i ženski, dva para Nike patika kao i 10 Basic članarina). Prvih 14 imena koja ćemo generisati nasumičnim izborom putem sajta Random.org biće blagovremeno obavešteni o poklonu.  

Bitno: Anketa se ne šalje automatski nakon evidentirane uplate, već kada se napravi presek stanja u toku promotivnog perioda. Izvlačenje dobitnika je 02.03. i u obzir dolaze svi korisnici čija je uplata proknjižena i aktivirana zaključno sa 28.02. 

Na FitPass prodajnim mestima svi posetioci će biti upoznati sa karakteristikama pametnog sata, a sve one, koje u promotivnom periodu budu uplatili članarinu u Mercator centru očekuje i mali znak pažnje od strane HONOR ambasadorki

HONOR Magic Watch 2 pametni sat je idealan za sve rekreativce i profesionalne sportiste koji svoju svakodnevicu ne mogu da zamisle bez zdravih, fitness aktivnosti.

Sadrži veliki broj korisnih funkcija (merenje otkucaja srca, nivoa stresa, kvaliteta sna, raznovrsne programe trčanja koji sadrže 15 različitih fitnes režima zasnovanih na postizanju ciljeva). Baterija traje do 14 dana, otporan je na vodu, a sadrži i program za plivanje, kao i mogućnost slušanja muzike i personalizovanje ekrana.

Zbog svoje privlačne estetike dolazi u dve veličine, kao i u dve varijante – sa braon kožnim kaišem i crnim sportskim kaišem. Ono što je posebno interesantno – virtuelni trener će nakon svake fizičke aktivnosti preporučiti vreme za oporavak, budući da su zdravlje i bezbednost korisnika na prvom mestu.

Više detalja i saveti za unapređenje kvaliteta sna nalaze se na Huawei Health aplikaciji!

#HONORMagicWatch2 #MagicWatch14Days


Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada se mogu obračunati u periodu od 14.02. do 21.02. (sistem preporuke, kodovi, vaučeri, Novobeogradski klub, program Super Kartice…)

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, promotivna akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se u nekom momentu registrovali, ali ne i kupili svoju karticu, neophodno je da se uloguju na svoj profil sa e-mail adresom i šifrom koju su uneli prilikom prvobitne registracije, odaberu opciju ”produži karticu” i izaberu željeni paket članarine sa popustom. Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike. Molimo Vas za strpljenje jer ne garantujemo da će kartice (ili članarine) koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahteva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda i praznika.

 

BITNO: Ukoliko ste novi korisnik i želite da na našim prodajnim mestima kupite članarinu, zamolili bismo Vas da se pre samog dolaska registrujete (odnosno napravite korisnički profil) radi što brže i kvalitetnije obrade Vašeg zahteva.


*** Dobitnici ovogodišnjeg darivanja povodom Dana zaljubljenih čija su imena i prezimena generisana nasumičnim izborom putem sajta Random.org (i koji su odgovorili tačno na sva pitanja) su:

  1. Žarko Maćešić
  2. Tijana Ninković
  3. Filip Manojlović
  4. Ana Nekić
  5. Predrag Živković
  6. Sergej Dodig
  7. Marijana Petrović
  8. Katarina Stekić
  9. Dušica Lulić
  10. Aleksandar Perić
  11. Milan Krstić
  12. Jelisaveta Filipović
  13. Katarina Milojević
  14. Katarina Popov

Hvala svima na učešću i strpljenju zbog velikog broja zahteva. Dobitnici će biti blagovremeno kontaktirani o preuzimanju nagrada.



Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.