FitPass je i ove godine spremio iznenađenje za sve dame!


Prijavite se za osmomartovsku promotivnu akciju na ovom linku.

 

Dan žena, već tradicionalno, godinama unazad postaje datum kada nežniji pol želimo posebno da iznenadimo! U to ime i ovaj praznik obeležićemo na najlepši način.

U periodu od 8. do 10. marta možete kupiti tromesečni paket članarine (Classic S) po specijalnoj ceni od 4500 dinara, što predstavlja odličnu uštedu i priliku da omiljene sportske discipline trenirate u kontinuitetu.

Ponuda može da se iskoristi na našim prodajnim mestima (TC City Passage i Mercator Centar) i poručivanjem putem našeg sajta (www.fitpass.rs).

 

Napomena: Samo određeni dodatni popusti koje ste sakupili do sada se mogu obračunati u periodu od 08.03. do 10.03. (kodovi i vaučeri)

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, promotivna akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnice, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnice koje su se u nekom momentu registrovale, ali ne i kupile svoju karticu, neophodno je da se uloguju na svoj profil sa e-mail adresom i šifrom koju su uneli prilikom prvobitne registracije, odaberu opciju ”produži karticu” i izaberu željeni paket članarine sa popustom. Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnice. Molimo Vas za strpljenje jer ne garantujemo da će kartice (ili članarine) koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahteva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda i praznika.


BITNO: Ukoliko ste nova korisnica i želite da na našim prodajnim mestima kupite članarinu, zamolili bismo Vas da se pre samog dolaska registrujete (odnosno napravite korisnički profil) radi što brže i kvalitetnije obrade Vašeg zahteva.

* Svaka postojeća korisnica kojoj ističe članarina nakon 08. aprila 2020. godine (uključujući i 08. april) neće biti u mogućnosti da iskoristi osmomartovsku promociju. Uplatu željenog paketa možete izvršiti u periodu 7 dana od izvršene registracije.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.