7 najboljih aplikacija za trening


Testirali smo da vi ne biste morali aplikacije za trening i sastavili spisak 7 najboljih. Bilo da si početnik, ili ozbiljan vežbač među ovim aplikacijama ćeš sigurno pronaći nešto što ti odgovara i što će ti olakšati rutinu treniranja.

Aplikacije smo ocenjivali na odnosu par kriterijuma: raznolikost vežbi, oceni na storovima i lakoći snalaženja kroz aplikaciju.

Fitpass Studio – najbolja aplikacija za trening (Android, iOS)

Jedna od važnih karakteristika modernih aplikacija za trening po nama je mogućnost praćenja treninga i povezivanja sa drugim korisnicima – jer trening je zanimljivijiji u paru. Uz Fitpasss Studio možeš da pratiš svoj napredak, beležiš rezultate i biraš treninge koje želiš.

Takođe, Fitpass Studio aplikacija će ti omogućiti da se povežeš sa drugim ljubiteljima fitnesa, podeliš svoje uspehe i motivišeš druge.

Kupovinom određenih Fitpass paketa i članarina, dobijaš i Fitpass Studio aplikaciju za treniranje.

Aplikacije za trening kod kuće

Home Workout – No Equipment (Android, iOS )

Sa širokim izborom vežbi koje ciljaju sve delove tela, ova aplikacija pruža detaljna uputstva i personalizovane treninge kako bi postigli svoje fitnes ciljeve. Home Workout nam se posebno dopao zbog jednstavnog korišćenja i mogućnosti praćenja napredka. Treninzi na ovoj apliakciji su odlično iskombinovani tako da je napredak zagarantovan.

Skimble’s Workout Trainer (Android, iOS )

Skimble’s Workout Trainer je popularna aplikacija dostupna za Android i iOS koja pruža stotine besplatnih treninga sa audio i video uputstvima. Bez obzira na tvoj nivo spremnosti, aplikacija je dosta fleksibilna tako da će ti pomoći da postepeno postigneš svoje fitnes ciljeve. Praćenje napretka i prilagođavanje treninga i detaljna audio i video uputstva su stvari koje su nam se ovde posebno dopale.

Sworkit (Android, iOS)

Sworkit aplikacija će ti olakšati kombinovanje više vrsta vežbanja kao što su vežbe snage, izdržljivosti, kardio, joga. Svako vežbanje je drugačije, tako da ti treninzi neće dosaditi. Aplikacija će ti se posebno dopasti ako ti rutina brzo dosadi i više voliš dinamiku i često menjanje treninga.

Pocket Yoga (Android, iOS)

Ova aplikacija će koristiti ako si ljubitelj joge ili jednostavno želiš da isprobaš nešto novo. Aplikacija ti omogućava vežbanje drevne veštine istezanja i disanja sopstvenim tempom. „Džepna“ Joga dolazi sa detaljnim glasovnim i video uputstvima, sa stotinu različitih poza. Ova aplikacija nije besplatna. Cena aplikacije iznosi 2.99$

Aplikacije za trening u teretani

JEFITT (Android, iOS )

JEFIT je popularna aplikacija za treniranje koja će ti pružiti širok set alata za postizanje tvojih fitnes ciljeva. Ako voliš trening snage ili bodibilding, definitivno moraš da isprobaš ovu aplikaciju. Sa širokim izborom vežbi, planova treninga i mogućnosti praćenja napretka, ova aplikacija je idealna za sve nivoe vežbača. JEFIT nam se posebno dopala zbog svog intuitivnog interfejsa i mogućnošću prilagođavanja treninga individualnim potrebama korisnika.

Sweat (Android, iOS)

Sweat aplikacija za treniranje je osmišljena da ti pomogne da postignete svoje fitnes ciljeve. Sa širokim izborom trening programa, uključujući vežbe snage, kardio, HIIT i još mnogo toga, Sweat vam pruža prilagođene treninge i ishranu za optimalne rezultate. Pored toga, aplikacija nudi i motivaciju, zajednicu podrške i mogućnost praćenja napretka, čineći je savršenim partnerom za vašu fitnes rutinu.

Aplikacije za praćenje treninga i povezivanje

Strava Running & Cycling (Android, iOS)

Odlična aplikacija ako ti je omiljeni način rekreacije trčanje ili vožnja bicikla. Strava Running & Cycling beleži brzinu trčanja, pređenu kilometražu, vreme i pravac kretanja.

Run Keeper (Android, iOS)

Aplikacija namenjena trkačima. Jako je jednostavna za korišćenje sa dosta korisnih opcija. Odlična stvar kod nje je to što ima opciju virtuelnog trenera, tako da sam/-a podešavaš brzinu, trajanje ili intervale po kojima trčiš.

Zaključak

Aplikacije za trening su postale važan alat za održavanje zdravlja i kondicije. Uz njihovu pomoć, možeš pristupiti različitim vrstama treninga, pratiti napredak, dobiti motivaciju i prilagoditi planove vežbanja. Najbolje od svega je što će ti aplikacija za trening omogućiti vežbanje bilo gde i bilo kada.

Svaka aplikacija za trening je posebna na svoj način i sigurni smo da će[ prona’i neku koja će ti odgovarati.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.