Fitness Sala SC “Agrimes” za sve koji brinu o svom zdravlju i žele da izgledaju lepo


FitPass vam sa ponosom predstavlja fitness salu “SC Agrimes” – mesto koje je namenjeno svima koji brinu o svom zdravlju i žele da izgledaju lepo. Bez obzira na životno doba, pol, da li je rekreativni ili profesionalni sportista, svako će u fitness sali pronaći za sebe program koji zadovoljava njegove mogućnosti i potrebe.

“Agrimes” tim je tu da svojim radom i zalaganjem doprinesu očuvanju vašeg zdravlja, lepote i sportskog duha! Pročitajte nešto više o programima koje vam nude i odaberite onaj koji vam najviše odgovara:

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

shutterstock_100517341

Korektivna gimnastika je skup fizičkih vežbi precizno određenih po intenzitetu, vrsti i trajanju.

Cilj korektivne gimnastike je sprečavanje potencijalnih i zaustavljanje dalje progresije postojećih deformiteta. Ukoliko želite da korigujete kvalitet života vašeg deteta i da mu obezbedite pravilan razvoj – korektivna gimnastika je pravi izbor za vas.

Metode koje se koriste su : sport – elementi sporta, sportske igre i gimnastika. Sve vežbe koje se rade direktno utiču na mišiće i zglobove, kao i na ceo organizam sa ciljem da se ojača slaba i istegne skraćena muskalatura.

Prednosti korektivne gimnastike su :

– povećanje obima pokreta u zglobu
– povećanje snage mišića
– održavanje i poboljšavanje koordinacije pokreta
– poboljšanje opšte i lokalne izdržljivosti
– poboljšanje cirkulacije
– poboljšanje metaboličkih i regenerativnih procesa
– smanjenje bola
– relaksacija
– psihička ravnoteža
– brži dovod energetskog potencijala za ishranu tkiva

YOGA

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Ukoliko želite da se relaksirate, ojačate telo i učinite ga snažnim i gipkim, a vaš um mirnim i fokusiranim – yoga je pravi izbor za vas. Oslobodite snagu sopstvenog bića, ujedinite telo, duh i dah kroz stručno osmišljen program vežbanja utemeljen na drevnoj tradiciji Istoka.

Kroz seriju fizičkih vežbi (fleksije i ekstenzije koje se provode u nizu), objedinjenih programom svesnog disanja i voljnog usmeravanja energije kao i kroz vežbe relaksacije na kraju treninga uspećete da ujedinite telo, srce i um tj da dostignete harmoniju fizičkih radnji, emocija i misli.

Yoga se takođe primenjuje i kao dopuna drugim sportskim disciplinama (body buldingu, atletici, plivanju) jer jača, isteže i tonifikuje duboke slojeve muskulature, a vežbama kontrole i usmeravanja duha i energije jača unutrašnji fokus i doprinosi ostvarenju maksimalnih rezultata.

AEROBIC

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Aerobik je namenjen više ili manje aktivnim, zdravim osobama koje žele da na zabavan i dinamičan način sagore veliki broj kalorija bez osećaja preterane iscrpljenosti.

Svaki trening je drugačije osmišljen i time sprečava pojavu rutine i monotonosti – zbog čega je i jedan od najzastupljenijih fitness programa na svetu.

Trening se odvija u roku od 60 minuta, uz konstantnu muziku. Na početku vežbanja se radi detaljno zagrevanje, a na kraju istezanje. Koreografisani kardio blok koga čine skokovi, poskoci ili trčanje u mestu omogućiće vam da sagorite kalorije i na brži način dostignete željene rezultate.
Intenzitet je prilagođen grupi koja se trenira uz modifikaciju pokreta prilagođenih novim članovima koji polako ulaze u formu.

PILATES

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Pilates je revolucionarna tehnika vežbanja koja dovodi u sklad dušu i telo.

Jačanjem svih centralnih telesnih mišića istovremeno, pilates jača i sve druge mišićne grupe što dovodi do toga da ni jedna mišićna grupa nije zapostavljena ili preterano opterećena. U toku vežbanja  ističe se važnost pravilnog disanja i mirnih i uravnoteženih pokreta, čime dolazi do poboljšanja fleksibilnosti, okretnosti i gipkosti tela.

Kako pilates naglasak stavlja na kvalitet vežbi, a ne kvantitet, uspećete da stvorite dugačke, vretenaste mišiće u kojima je koncentrisana snaga, a ne masa. U tome je i ključna razlika između pilates i većine drugih tehnika za igradnju snažne muskalature kod kojih je osnovni princip formiranje u što kraćem roku kratkih masivnih mišića, čija je trajnost veoma ograničena, dok je tako fomirano telo veoma sklono povredama.

KARDIO TRENINGCorner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Kardio trening se može definisati kao proces unapređenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, morfoloških karakteristika, zdravstvenog statusa kao i motoričkih znanja. U okviru kondicionog treninga radio na opštoj kondicionoj pripremi, što podrazumeva: proces skladnog ili višestranog razvoja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, podizanje efikasnosti svih organa i organskih sistema, unapređenje funkcionalnih sposobnosti i opšte snage, brzine, izdržljivosti…

FITBOX

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Današnjim ubrzanim i stresnim načinom života, pod uticajem savremene tehnologije, mnogi od nas zapostavljaju svoje psihofizičke sposobnosti, a time i zdravlje. Uz samo par treninga FitBoxa uspećete da savladate osnove kik-boks tehnike i osetite veliko zadovoljstvo kada pravilnim udarcem u džak izbacite svu negativnu energiju koja se skupljana u toku dana.

Pojedinac trenira intenzitetom koji njemu odgovara i počinje sa tehnikom udaraca, zatim vežbama na džaku ili fokuseru i na kraju dolazi do vežba u parovima ili sparinga ukoliko je zainteresovan. FitBox takođe obuhvata i zagrevanje, istezanje, vežbe kretanja i vežbe snage.

Ukoliko su vam dosadili stari fitness treninzi i u potrazi ste za dinamičnim, ali zabavnim vidom vežbanja kojim ćete telo dovesti u savršenu formu – FitBox je pravi izbor za vas!

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Fitness sala Sc “Agrimes” nalazi se u ulici Marka Čelebonovića 2 (Bežanijska kosa), preko puta Roda Super Megamarketa. Raspolaže velikim brojem parking mesta koji su na raspolaganju svim članovima, a u blizini se nalazi autobuska stanica na kojoj se zaustavljaju linije 65, 72, 74, 75, 76, 82, 612, 708, ADA5, E4.

U nadzemnom objektu sa obiljem dnevne svetlosti, savršenom klimatizacijom i ventilacijom, opremljenog prijemnim delom, svlačionicama sa tuš kabinom, fenom i paravanom imaće sve potrebne uslove da vaše vežbanje protekne u najboljem redu.

Ne zaboravite da uz vašu FitPass karticu imate pristup fitness sali i mogućnost treniranja svih njihovi grupnih treninga bez dodatnih troškova! Vidimo se tamo!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.