Za sve FitPass korisnike restoran “Gnezdo Organic” nudi 20% popusta


Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

FitPass uvek nastoji da obezbedi korisnicima veliki broj opcija i povoljnosti kako bi vodili zdrav i aktivan zivot. 

Svim ljubiteljima zdrave hrane obezbedili smo još jedan restoran u kome će moći da se opuste i uživaju u ukusima prave, organske hrane. Predstavljamo vam našeg novog partnera – “Gnezdo Organic”, sjajan lokal u Karađorđevoj ulici kome je zdravlje utkano u sam naziv.

“Gnezdo Organic” nije samo restoran, već čitav koncept koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i vođenja zdravog i kvalitetnog života.

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editorPravo mesto za sve koji uživaju i cene kvalitet

U jednoj od najstarijih i najlepših zgrada u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, dugo se krio prostor koji je uz malo truda pretvoren u ambijent koji idealno podržava sve ono što “Gnezdo” želi da predstavi.

Restoran “Gnezdo” je jedini restoran organske hrane – jednostavan, odličan i ušuškan u zidinama iznad SavaMale.

Iz toplog, udobnog restorana pruža se pogled na magičnu Savamalu –  jednu od omiljenih delova grada, u kojoj se prepliću autentične građevine, reka i gradski nemir. Svako ko je ikada šetao ulicama Savamale zna da je to izolovani sistem prepun detalja, u kojima je “Gnezdo” samo jedan od onih koji iziskuju pažnju i poštovanje.

Corner Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/corner-editor

Poštujemo prirodu

Grupa prijatelja koja je odrasla u zemlji čiji je prepoznatljivi simbol bila zdrava hrana, rešila je da u svoj grad vrati duh davnih vremena i na pravi način promoviše ono što smo poslednjih godina zaboravili da imamo: jedinstveno podneblje prožeto najzdravijim namirnicama. 

Restoran, iako je nastao sa namenom da svojim gostima pruži hranu i piće od organskih namirnica, on nije samo to. “Gnezdo” je koncept koji ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i moderne stilove života.

Na tom putu svim gostima “Gnezda” neće na raspolaganju biti samo ukusna jela već i mogućnost organizovanja i učestvovanja u programima koji će za cilj imati unapređenje zdravlja i promovisanje organske proizvodnje.

Uživajte u ukusnoj i kvalitetnoj hrani, podelite iskustva i ideje sa istomišljenicima i isprobajte nove stvari u restoranu “Gnezdo Organic“. Za sve korisnike FitPass kartice obezbedili smo 20% popusta na celokupan iznos!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.