Jawbone nagradna igra – DO NOVE GODINE

FitPass i naši dragi prijatelji iz Digital Brain Accessories doo nagradiće najvrednijeg korisnika FitPass kartice 30.12.2015. godine!

NAGRADNA IGRA

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri potrebno je da budete veoma aktivni u periodu od 21. 12. do 28.12.2015. godine. Što više treninga (naš savet: trenirajte svakodnevno!) to je veća šansa da dobijete vrednu i lepu nagradu!

UP2 BY JAWBONE – fitnes narukvicu visokih performansi i prefinjenog izgleda

UP2 ROPE BY JAWBONE (sa novom, tankom trakom) – pametan merač aktivnosti vrhunskog dizajna

UP2 na diskretan način ulazi u vaš život i nosi se 24h dnevno. Zahvaljujući neverovatno niskom profilu i stilizovanom dizajnu sa anodizovanom aluminijumskom konstrukcijom, nimalo ne smeta prilikom nošenja i pruža elegantan osećaj i izgled.

Kao i kod modela UP3, suptilni vibracioni motor merača može biti podešen da vas budi u najoptimalnijoj tački vašeg prirodnog ciklusa sna ili da vas podseti da ustanete ili se pokrenete ukoliko ste bili neaktivni određeno vreme.

UP2 se može podesiti da daje posebne podsetnike koji diskretno „zuje“ na vašem zglobu ako je vreme za spavanje, trening, ili termin da se uzme lek. Bežičnim putem povezuje se sa pametnim telefonom i obaveštava o postignutim rezultatima u realnom vremenu.

Narukvica se isporučuje sa punjivom litijum-jonskom baterijom, pri čemu jedno punjenje traje oko 7 dana. Otporna je na prskanje vodom i može se koristiti prilikom tuširanja što omogućava kontinuirano nošenje 24 sata dnevno.

Ovu prelepu narukvicu u više boja osim preko sajta možete kupiti i u prodajnim objektima iStyle u tržnim centrima Ušće i Delta City.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *