ZipLine : Adrenalinski Šok na Adi


ZipLine je uzbudljiva aktivnost koja predstavlja svetsku atrakciju turistima širom sveta! Namenjena je svakome ko želi da doživi avanturistički šok i stekne novo iskustvo – bez obzira na pol i godine. 

FitPass je svojim korisnicima pripremio novo iznenađenje – pored preko 50 disciplina koje možete kombinovati po svojoj volji sada možete doživeti nesvakidašnje iskustvo spustom na sajli preko Beogradskog jezera – Adi Ciganliji uz ZipLine.

Zabavite se sami ili uz porodicu i prijatelje uz minimalnu doplatu sa FitPass karticom!
Pročitajte više informacija ovde.

ZipLine

ZipLine Ada

ZipLine je nastao pre nekoliko stotina godina u zabačenim krajevima Južne Amerike kao način da se prirodni pad terena iskoristi za transport ljudi i tereta. Dovitljivi starosedeoci su debelim kanapima spajali tačke na različitim visinama i niz kanape spuštali teret, a zatim su počeli da ih koriste i za lični transport.

Širom sveta se na najatraktivnijim lokacijama postavljaju ZipLine linije koje privlače na stotine hiljada turista. U prašumama Latinske Amerike, Dalekog istoka, preko reka i kanjona u SAD, jezera, zaliva, gde god priroda pruža nezaboravan vidik ….

Poslednjih nekoliko godina ZipLine je postao svetska atrakcija ali kao svojevrstan vid zabave.

Dugačkih od 100 metara pa do najdužeg koji je dug čitavih 8 kilometara, nema ni jednog vida zagađenja životne sredine i Zip Line instalacije širom sveta podržane su od svih relevantnih pokreta za zaštitu životne sredine jer ni na koji način ne ugrožavaju eko sistem.

Spuštati se niz planinu, preko reka, jezera ili mora viseći na zategnutoj sajli podiže adrenalin i najiskusnijim avanturistima. Spustite se i vi preko Beogradskog jezera – Ade Ciganlije, viseći na zategnutoj sajli i doživite avanturistički šok uz svoju FitPass karticu


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.