La Strada Fitnes Centar u srcu Novog Beograda

Želite da trenirate u čistom, klimatizovanom i prijatnom ambijentu? Uz prijatno osoblje i stručne instruktore koji su na raspolaganju u svakom trenutku? Olakšajte sebi put do željenih rezultata i posetite La Strada Fitnes Centar. 

Fitnes centar „La Strada“ koji se nalazi u srcu Novog Beograda aktivno radi već skoro pet godina. Na preko 500 metara kvadratnih, prostor sa odličnom ventilacijom, klimatizacijom, video nadzorom i rasvetom usklađen je sa svetskim standardima i pruža savršene uslove za treniranje svakom članu. U sklopu fitnes centra, osim dela za sprave i kardio program, nalaze se i sala za grupne i individualne treninge, spa blok i health bar.

Stručni treneri fitnes kluba su u potpunosti posvećeni članovima i njihovim potrebama. Timskim radom i zalaganjem pružaju podršku i daju savete o izbalansiranoj ishrani i treninzima kako bi ostvarili što bolje i brže rezultate. Potvrda uspeha i razlog dugogodišnjeg postojanja jeste sve veći broj zadovoljnih članova koji se vezuju i za trenere i za sve usluge koje fitnes klub pruža.

Pogledajte Galeriju Slika „La Strada“ Fitnes Centra ovde.

La Strada : Trenirajte uz FitPass karticula strada teretana novi beograd fitnes

FitPass vam omogućava pristup najboljih sportskim objektima, salama i fitnes centrima širom Srbije. Više ne morate trošiti novac na nekoliko mesečnih članarina, žuriti na trening na drugi kraj grada i biti vezani za jednu disciplinu.  Sa samo jednom karticom – mesečnom članarinom imate priliku da trenirate gde želite, kada želite i šta želite!

Iskoristite svoju FitPass karticu i postanite član atraktivnog „La Strada“ fitnes kluba. 

U ponudi su:

 • Teretana i Kardio Program – BEZ DOPLATE 
 • Vođeni Treninzi (do 5 članova)
 • Poluindividualni Treninzi
 • Individualni Treninzi

Više informacija: La Strada Fitness Klub 

Samostalni Trening – Teretana i Kardio Program

Članovi koji imaju određena vežbačka iskustva imaju mogućnost samostalnog korišćenja teretane.  Klub je opremljen kvalitetnim spravama i ventilacijom, te je vežbačima omogućen bezbedan i ugodan trening.

Treneri su uvek na raspolaganju svakom vežbaču – za savete, sugestiju, preporuku ili nove ideje koje će poboljšati efekte samostalnog treninga. Ne ustručavajte se da ih pitate!

Grupni Vođeni Treninzi

Vođeni trening podrazumeva vežbanje u grupama (do 5 članova) pod stručnim nadzorom trenera. Osim demonstriranja vežbi, pre početka treninga, trener u skladu sa ciljevima treninga pravi program koji se kasnije, u toku rada koriguje u skladu sa postignutim napretkom.

Ciljevi treninga mogu biti:

 • Redukcija telesne težine: pravilnim planiranjem treninga i ishrane metabolizam se dovodi u ravnotežu i postiže se trajna optimalna telesna težina.
 • Povećanje snage i mišićne mase: primenom specifičnih vežbi snage , korišćenjem spoljašnjeg opterećenja i sopstvene težine tela.
 • Razvoj koordinacionih i motoričkih sposobnosti.
 • Povećanje fleksibilnosti i elastičnosti.
 • Rasterećenje od stresa.
 • Rekreativno vežbanje.

la strada teretana novi beograd trening fitnes centar klub

Poluindividualni i Individualni Treninzi

Individualni trening najefikasniji je način vežbanja čiji rezultati nikad ne izostaju. Trening je dizajniran prema potrebama i sposobnostima vežbača. Treneri fitnes kluba pristupaju individualno članovima uz uvažavanje njihovih ciljeva, tako da se program vežbanja kreira u skladu sa njihovim željama i mogućnostima, posvećenost trenera klijentu je maksimalna.

Pre početka i tokom rada vrše se merenja i testiranja kao jasan udiv u postignute rezultate, izrađuje se individualni program ishrane. Stalnom motivaciom i podrškom La Strada stručnog tima sve je moguće!

Vrste individulanih treninga:

 • Rekreativni
 • Profesionalni ( rad sa sportistima)
 • Medicinski ( rehabilitacija)

Trenera za svoj trening birate sami! Svaki od njih ima sebe ima višegodišnje iskustvo i mnogobrojne uspehe, a sav trud uložiće u vas i postizanje najboljih mogućih rezultata. Pogledajte tim trenera ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *