Green Gym

Green Gym – Prva teretana u Beogradu sa Keiser AERO Mašinama


Green Gym je prva teretana u Beogradu koja je uvela novu liniju profesionalnih sprava za vežbanje – Keiser AERO Mašine! Olakšajte svoje treninge i skratite vreme treninga uz svoju FitPass karticu, na čak dve lokacije u gradu. 


Green Gym

Green GymFitnes klub “Green Gym” je savršeno mesto za odmor i rekreaciju. Na čak dve lokcije u gradu, cilj ovog kluba jeste edukacija svojih članova o pravilnom treniranju, pružanju prijatne i opuštene atmosfere, kao i relaksacija kroz oslobađanje od stresa i, naravno, celokupna pomoć na putu ka zdravom životu.

Uz FitPass karticu možete trenirati bez doplate na dve lokacije fitnes kluba Green Gym

  • Stari Grad – Tadeuša Košćuška 30 
    Trenirajte sa prijateljima u centru grada!
    Uz FitPass karticu omogućeno je vežbanje u teretani i na kardio programu bez doplate. Uz specijalne pogodnosti, možete praktikovati i vođene i personalne treninge.
  • Dedinje – Ljutice Bogdana 38 
    Fitnes klub na Dedinju poseduje najmodernije sprave za vežbanje koje rade putem vazdušnog pritiska. Više ne morate trošiti vreme i energiju na nameštanje težine, podešavanje jačine tegova i premeštanje položaja.
    Namestite se u položaj koji vam odgovara i pritiskom na dugme “plus” i “minus” podešavajte opterećenje, bez ustajanja i prekidanja vežbanja.
    Uz FitPass karticu možete trenirati u teretani i na kardio programu bez doplate. Uz specijalne pogodnosti praktikujte vođene i personalne treninge.

Za zdrav život potrebne su vam pozitivne emocije, dobre sprave i prijatna okolina – sve ono što Green Gym čini savršenim za rekreaciju i odmor. Treniraj i ti uz FitPass! 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.