Juice Point

Juice Point Nudi 10% Popusta na Sveže Ceđene Sokove i Zdravu Hranu


Juice Point je specifično mesto u Nišu, nastalo od strane poštovalaca izbalansirane ishrane u cilju da ljudima ponudi i približi pravilan način ishrane i zdrave navike. Pažljivo sastavljen meni od velikog izbora sveže ceđenih sokova, smoothie-ja i izbalansiranih obroka pomoći će vam da pronađete savršenu kombinaciju sastojaka po vašem ukusu koja će obezbediti potpuno uživanje u svežim i zdravim sastojcima. 

Pored brojnih napitaka koji su bogati hranljivim vrednostima, Juice Point u svojoj ponudi ima i Whey protein koji se po izboru može dodati svakom obroku i napitku za izbalansiran obrok nakon treninga.

U zdravom osveženju možete uživati u vedrom ambijentu živih boja sa prelepim pogledom na park Čair ili uzeti svoju porudžbinu za poneti, svakog radnog dana od 08h do 23h i vikendom od 09h do 23h. Takođe, svoje zdrave obroke možete naručiti na kućnu adresu svakog dana od 09h do 23h na broj telefona 018/307473.

Ostvarite 10% Popusta uz svoju FitPass karticu! Svim FitPass korisnicima je omogućen popust u Juice Point-u. Sve što je potrebno jeste da pokažete svoju FitPass karticu prilikom plaćanja računa i popust će biti obračunat.

Juice Point Ponuda 

Juice PointSveže Ceđeni Sokovi

U ponudi sveže ceđenih sokova možete pronaći standarne kombinacije narandže, limuna, grejpfruta i jabuke, ali i atraktivne mikseve koji se dobijaju mešanjem ukusa voća i povrća. Mandarine, kivi, banane, paradajz, celer, krastavac, razni dodaci svežih začina –
napravite svoj miks ili ga izaberite iz ponude Juice Point-a. 

Green Smoothies

Gusti miks zelenog voća i povrća predstavlja obrok koji će probuditi sva vaša čula i utoliti glad. Kao i drugi proizvodi Juice Point-a, zeleni smuti je pun vitamina i ostalih hranljivih vrednosti koji će poboljšati rad imunog sistema i pozitivno uticati na vaše zdravlje.

Smoother Smoothies

Šejkovi sa super-kremastom teksturom i ukusom nazivaju se Smoother Smoothies. Egzotičnom voću i povrću dodaje se grčki tip jogurta, zeleni čaj, kokosovo ili sojino mleko kako bi se dobio specifičan ukus zbog kojeg se mnogi vraćaju u Juice Point. Obavezno probajte Blueberry Vanilla – savršen spoj borovnice, urme, chia semenki, vanile i sojinog mleka postaće vaš omiljeni šejk.

Zdravi Obroci

U Juice Point-u osim sveže ceđenih sokova i raznih smoothie-ja možete pojesti i pravilno izbalansirane obroke koji se služe za doručak (kombinacije muslija ili ovsene kaše) ili u toku dana (raznovrsne salate). Za koji god obrok se budete opredelili, sigurno nećete pogrešiti! Takođe, isprobajte i neodoljive čajeve i kafu iz ponude lokala.

Svaki sok i obrok iz Juice Point-a preventivno utiče na nastanak i širenje anomalija i bolesti, a posebno se preporučuju za suzbijanje i olakšavanje simptoma prehlade. Uživajte u osvežavajućim ukusima zdravlja i ostvarite popust uz svoju FitPass karticu u Juice Point baru! 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.